Τέλος και το twitter από την Ρωσία! Τέλος και το twitter από την Ρωσία!
Μετά το facebοok σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ η Ρωσία έκοψε και το twitter. Νωρίτερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti αναφέρει ότι αποφασίστηκε η... Τέλος και το twitter από την Ρωσία!

Μετά το facebοok σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ η Ρωσία έκοψε και το twitter.

Νωρίτερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti αναφέρει ότι αποφασίστηκε η απαγόρευση του Facebook στη χώρα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter, το πρακτορείο ειδήσεων, η ρωσική υπηρεσία ελέγχου των τηλεπικοινωνιών, Roskomnadzor, αποφάσισε να μπλοκάρει την πρόσβαση των Ρώσων πολιτών στο Facebook.

Η Roskomnadzor αποφάσισε να μπλοκάρει την πρόσβαση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας ότι υπήρξαν 26 περιπτώσεις διακρίσεων κατά των ρωσικών μέσων ενημέρωσης από το Facebook από τον Οκτώβριο του 2020, με περιορισμένη πρόσβαση σε κρατικά κανάλια όπως το RT και το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στη Ρωσία διαπίστωσαν ότι δεν είναι δυνατή πλέον η πρόσβαση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης παρά μόνο μέσω VPN.

Η Meta αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι είχε περιορίσει την πρόσβαση στο RT και στο Sputnik σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι υποβάθμισε παγκοσμίως περιεχόμενο από τις σελίδες Facebook και τους λογαριασμούς Instagram των ρωσικών κρατικών καταστημάτων, καθώς και από αναρτήσεις που περιέχουν συνδέσμους προς αυτά τα καταστήματα στο Facebook.

eleftherostypos.gr

error: Content is protected !!