OTAN O ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ OTAN O ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ
ΟΤΑΝ  ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ. Ο σύλλογος ΣΚΥΤΑΛΗ ένας ιστορικός Εξωραϊστικός Πολιτιστικός... OTAN O ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ

ΟΤΑΝ  ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ.

Ο σύλλογος ΣΚΥΤΑΛΗ ένας ιστορικός Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος,  δυστυχώς διαλύθηκε.

Στο καταστατικό του είχε βάλει ως όρο εάν διαλυθεί , η περιουσία του να περιέλθει στο ΚΑΠΗ ή στον βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου (φωτό)

Στις 7/10/21 το ΑΚΟΙΠΟΠ  αρμόδιο όργανο, στέλνει έγγραφο στην Νομική υπηρεσία του Δήμου και ζητά να τους υποδείξουν τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν  προκειμένου ο Δήμος να προβεί στην αποδοχή του κτηρίου του Συλλόγου  (φωτό).

Στις 15/2/2022 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας  απαντά σε ερώτηση της Αποκεντρωμένης, ότι ο Δήμος έχει αναθέσει στην Νομική υπηρεσία να εξετάσει την περίπτωση της αποδοχής της δωρεάς. (φωτό)

Στις 18/2/2022  το ΑΚΟΙΠΟΠ  το αρμόδιο όργανο, αποφασίζει την αποδοχή της δωρεάς και εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο κ. Θανάση Αλαϊσκα να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης . (φωτό)

Και ενώ αυτά συμβαίνουν μεταγενέστερα,  στις 9 /2/2022  ΔΗΛΑΔΗ  9  ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ !!!!!!, (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ συμβαίνουν αυτά στα χρονικά του Δήμου )  το Δημοτικό Συμβούλιο υποχρεώνεται να συζητά επί  δύο ώρες ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!!! ΘΕΜΑ εκτός ημερησίας διάταξης,  μετά  από εισήγηση του κ Αλαίσκα Θανάση (προέδρου του ΑΚΟΙΠΟΠ),   εάν το ΚΑΠΗ του Αιαντείου πρέπει να  μεταφερθεί από την θέση που βρίσκεται σήμερα, στο κτήριο του Συλλόγου Σκυτάλης , ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ Ο  ΔΗΜΟΣ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ  ΑΚΟΜΗ ,  σε ένα κτήριο  που δεν έχει αποφασίσει το ΑΚΟΙΠΟΠ  ως αρμόδιο όργανο για την αποδοχή της δωρεάς, και φυσικά  δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο Πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ από το Διοικητικό του Συμβούλιο   να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο,  ( ακούστε εδώ της συζήτηση και από ώρα1.44.10 έως 3.24.0 https://www.youtube.com/watch?v=kFLwdF50YIs)

ΠΙΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!

ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΘΕΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ !!!!!

Για την ιστορία η απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου  στο συγκεκριμένο θέμα είναι άκυρη αφού δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων. Αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος ακόμη δεν έχουν αναρτήσει την απόφαση στην διαύγεια.

Και ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ το συγκεκριμένο  θέμα , η ίδια πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου  την  ίδια μέρα αρνείται να συζητήσει ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ,   θέμα το οποίο έφερα  για τα σαπιοκάραβα που βουλιάζουν στον Αρχαίο λιμένα (ακούστε το ηχητικό).

Όταν ο εγωϊσμός και η αλαζονεία της εξουσίας ξεπερνά κάθε όριο, τότε εύκολα η εκάστοτε διοίκηση μπορεί να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Υ.Γ. 1 Τα Σαπιοκάραβα που βουλιάζουν δεν είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ  για την διοίκηση του κ. Παναγόπουλου .

Υ.Γ. Το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να ΣΥΖΗΤΑ  όλα τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος , αλλά ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ (αποφασίζει) όταν του ζητηθεί από ΑΡΜΟΔΙΟ  ΟΡΓΑΝΟ  Ν. 3852/2010 παρ. 2.

Υ.Γ 3 Ο πρόεδρος Νομικού προσώπου δεν είναι  από μόνος του το ΑΡΜΟΔΙΟ όργανο.

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!