Ελληνική Λύση: Αναγκαία η στήριξη του κλάδου των μεταφορών Ελληνική Λύση: Αναγκαία η στήριξη του κλάδου των μεταφορών
Η στήριξη των μεταφορών με επιδότηση του κόστους των καυσίμων είναι επιτακτική, προκειμένου να μην υπάρξουν επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή... Ελληνική Λύση: Αναγκαία η στήριξη του κλάδου των μεταφορών

Η στήριξη των μεταφορών με επιδότηση του κόστους των καυσίμων είναι επιτακτική, προκειμένου να μην υπάρξουν επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.

«Η ραγδαία αύξηση του κόστους των καυσίμων δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην εφοδιαστική αλυσίδα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την επάρκεια βασικών αγαθών. Η Ελληνική Λύση καλεί την κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα και αποφασιστικά τον κλάδο των μεταφορών, τα φορτηγά δημοσίας και ιδιωτικής χρήσεως, των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί, των ταχυμεταφορέων κ.λπ. με επιδότηση του κόστους των καυσίμων», τονίζει.

«Προειδοποιούσαμε εδώ και μήνες για την αναπόφευκτη επισιτιστική κρίση, εισπράττοντας αδιαφορία. Τώρα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου διότι η έλλειψη βασικών αγαθών σε συνδυασμό με τη διάρρηξη της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει ολέθριες συνέπειες αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

ΚΘ – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!