ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. ΓΑΛΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
Μάνος Δερτούζος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. ΓΑΛΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΞΙΑΣ

Στις 4/3/2022 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γαλέος καλεί σε τακτική Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο για τις 11 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή με τηλεδιάσκεψη, λόγω κρούσματος το οποίο είχε παρουσιαστεί.

Όλοι σεβαστήκαμε την απόφασή του.Χθες στις 9 Μαρτίου σε εκδήλωση η οποία έγινε στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη , παρευρέθηκαν σχεδόν το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της διοίκησης ,ενώ κλήθηκαν και τηλεφωνικά το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων να παρευρεθεί στην εκδήλωση μεταξύ των οποίων και εγώ.

Σήμερα 10 Μαρτίου και ώρα 10.30 επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάκη Γαλέο και του ανέφερα το γεγονός εκφράζοντας την απορία μου γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο μία μέρα μετά να γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Μου απάντησε ότι όταν έβγαζε την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 4/3 υπήρχε πρόβλημα , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.

Εφ όσον λοιπόν τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ,κάλεσα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον οποίο εκτιμώ, να αναθεωρήσει την απόφασή του και το αυριανό Συμβούλιο να γίνει διά ζώσης στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη.

Δεν είναι δυνατόν στις 9 Μαρτίου να παρουσιάζονται σε εκδήλωση Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη με την παρουσία 100 ατόμων, και δύο μέρες μετά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να υποχρεώνονται να κάνουν συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη.

Για λόγους Δημοκρατικής ευθιξίας καλείται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να αναθεωρήσει την απόφασή του και να καλέσει το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει διά ζώσης στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη.

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!