«Παράταση ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων με έδρα την Νήσο Αίγινα και τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων.» «Παράταση ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων με έδρα την Νήσο Αίγινα και τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΓραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων 10/3/2022 Δελτίο Τύπου «Παράταση ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων με έδρα την Νήσο Αίγινα και τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων.»... «Παράταση ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων με έδρα την Νήσο Αίγινα και τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

10/3/2022

Δελτίο Τύπου

«Παράταση ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων με έδρα την Νήσο Αίγινα και τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

Μετά την παραίτηση του φορέα που παρείχε στους Δήμους Αίγινας και Τροιζηνίας- Μεθάνων υπηρεσίες Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων με Κινητή Μονάδα και αντιλαμβανόμενη  τη δυσκολία και το υψηλό κόστος μετακίνησης των πολιτών από την Αίγινα και την Τροιζηνία σε άλλες περιοχές, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη εισηγήθηκε παράταση ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων για τους ανωτέρω Δήμους.

Το αίτημα έγινε δεκτό από τηνΓ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με την υπ αρ. 30726/9-3-2022 απόφαση που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ έλαβε ΑΔΑ ΩΧΘΓΟΡ1Κ-ΤΓΤ.

(Επισυνάπτεται η ανωτέρω απόφαση πλήρης προς ενημέρωσή σας)

error: Content is protected !!