Ο Δήμος Σαλαμίνας κέρδισε χρυσό βραβείο στα Best City Awards τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις Ο Δήμος Σαλαμίνας κέρδισε χρυσό βραβείο στα Best City Awards τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις
Σαλαμίνα, 11.03.2022 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν εχθές, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τα Best City Awards τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν... Ο Δήμος Σαλαμίνας κέρδισε χρυσό βραβείο στα Best City Awards τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις

Σαλαμίνα, 11.03.2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν εχθές, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τα Best City Awards τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις. Σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων. Τα Best City Awards 2022 ανέδειξαν και επιβράβευσαν καινοτόμα έργα που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, προκειμένου οι πόλεις στην Ελλάδα να είναι ευφυείς, αειφόρες, και οικονομικά βιώσιμες διατηρώντας την «κοινωνική τους συνοχή».

Μεταξύ των Δήμων όλης της Ελλάδας και ανάμεσα σε δέκα υποψηφιότητες ο Δήμος Σαλαμίνας απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης για σημαντικές αποφάσεις και Σχέδια & Ηλεκτρονική Παρακολούθηση πορείας εγγράφων στις Υπηρεσίες του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Σαλαμίνας κατέθεσε πρόταση που αφορά στην καινοτομία του Σύστηματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (Σ.Η.Δ.Ε.) με την Ηλεκτρονική Παρακολούθηση πορείας εγγράφων στις Υπηρεσίες του Δήμου και κέρδισε την διάκριση του χρυσού επάθλου με αναγνώριση που ξεχώρισε από ακόμη 10 προτάσεις άλλων Δήμων ανα την επικράτεια συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, παρέλαβε το βραβείο εκφράζοντας ευχαριστίες προς την ομάδα, τους συνεργάτες του για την επιτυχία αυτή.

Τις υποψηφιότητες στα Best City Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκούς, και έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της σχετικής αγοράς. Μια όμορφη διοργάνωση από την ΚΕΔΕ που ο Δήμος μας ξεχώρισε.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραλαβή βραβείων, φωτογραφίσεις με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, δηλώσεις on camera και συζήτηση.

Η Σαλαμίνα ακούγεται.

Η Σαλαμίνα ξεχωρίζει.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!