Έτοιμο το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2022, πότε η πρώτη πληρωμή φόρου Έτοιμο το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2022, πότε η πρώτη πληρωμή φόρου
Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet για να υποδεχτεί τις φορολογικές δηλώσεις 2022 για περισσότερους από 6 εκατ. φορολούμενους. Οι τρεις διμηνιαίες... Έτοιμο το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2022, πότε η πρώτη πληρωμή φόρου

Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet για να υποδεχτεί τις φορολογικές δηλώσεις 2022 για περισσότερους από 6 εκατ. φορολούμενους.

Οι τρεις διμηνιαίες δόσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία για την εξόφληση του φόρου εισοδήματος που προκύπτει από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων αυξάνεται σε 8 μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από το τέλος Ιουλίου, προκειμένου να δοθούν φορολογικές ανάσες στους φορολογούμενους στην εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων και να μπει φρένο στο κύμα των απλήρωτων φόρων.

Σημειώνεται ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία έχουν σκαρφαλώσει στα 110 δισ. ευρώ. Φέτος επανέρχονται τα τεκμήρια για το σύνολο των φοροολογουμένων καθώς και οι ηλεκτρονικές αποδείξεις οι οποίες για κάθε φορολογούμενο θα πρέπει να ανέρχονται στο 30% του εισοδήματος.

dikaiologitika.gr

error: Content is protected !!