Η Συμβολή της Γυναίκας στην Επιστημονική Έρευνα Η Συμβολή της Γυναίκας στην Επιστημονική Έρευνα
Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος  ( Παράρτημα Σαλαμίνας ), με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, σας προσκαλούμε στο 8ο... Η Συμβολή της Γυναίκας στην Επιστημονική Έρευνα

Αγαπητοί Φίλοι της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος  ( Παράρτημα Σαλαμίνας ), με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, σας προσκαλούμε στο 8ο Σεμινάριο του δεύτερου κύκλου των Διαδικτυακών Σεμιναρίων Αστρονομίας την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 , με θέμα ΄΄Η Συμβολή της Γυναίκας στην Επιστημονική Έρευνα΄. Ομιλήτρια κα Μάρω Παπαθανασίου Μαθηματικός και Αστρονόμος , Ομότιμος Καθηγήτρια του Τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με γνωστικό αντικείμενο την «Ιστορία των θετικών επιστημών».

 Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το σεμινάριο μπορεί να επικοινωνήσει με mail στο salamisastronomy@gmail.com με το όνομά του  ή να καλέσει στο 6972716053 ( κο Κ. Ραπατζίκο ) για να του δοθεί  ο σύνδεσμος. Τα Σεμινάρια είναι Δωρεάν και τα άτομα που θα παρακολουθήσουν την πλειονότητα των Σεμιναρίων θα λάβουν στο τέλος Βεβαίωση Συμμετοχής.

                                              Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ . ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                             ΙΣ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

error: Content is protected !!