Ενημέρωση από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας Ενημέρωση από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας
ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1927Λ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 33 – 4ος ΟΡΟΦΟΣ – ΤΗΛ.: 210 4658622 – ΣΑΛΑΜΙΝΑe-mail: e-b-s-s_@hotmail.comsite :www.essalaminas.gr ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1213 ΠΡΟΣ:... Ενημέρωση από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1927
Λ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 33 – 4ος ΟΡΟΦΟΣ – ΤΗΛ.: 210 4658622 – ΣΑΛΑΜΙΝΑ
e-mail: e-b-s-s_@hotmail.com
site :www.essalaminas.gr

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1213

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΜΑΣ – Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στην καθιερωμένη τελετή κοπής Αγιοβασιλόπιτας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία μας. Πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά, με Υγεία, Ευτυχία, Δημιουργικότητα, Παραγωγικότητα και Ανάπτυξη!!! Καλές δουλειές σε όλες τις επιχειρήσεις του νησιού μας, καλή δύναμη σε όλους τους επιχειρηματίες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!!!
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας πραγματοποίησαν εποικοδομητικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, με τον Διοικητή Ασφάλειας Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμίνας, με τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμίνας και με τον Διοικητή Τροχαίας Σαλαμίνας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του νησιού μας αλλά και τη Σαλαμίνα προκειμένου σε κάθε ζήτημα να βρεθούν λύσεις στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας. Θερμές ευχαριστίες και ευελπιστούμε σε ότι καλύτερο για το μέλλον του τόπου μας!!!
  3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, κ. Γεώργιο Παναγόπουλο σχετικά με ομόφωνες προτάσεις του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας οι οποίες είναι οι εξής:
  4. Επαναφορά και μόνιμη παραμονή της ιστορικής Τριήρης στο νησί μας. Αίτημα το οποίο θα βοηθήσει πολύ στην τουριστική προβολή της Σαλαμίνας αλλά και στην επισκεψιμότητα αυτής.
  5. Παραχώρηση εγκατάστασης  τουριστικού περιπτέρου του Συλλόγου μας στον Ο.Λ.Π. για λόγους τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του ιστορικού μας νησιού. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η τουριστική μονοήμερη επισκεψιμότητα στη Σαλαμίνα με επισκέπτες από όλο τον κόσμο και θα εισέλθει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας.
  6. Διαπλάτυνση των πεζοδρομίων επί της Λεωφόρου Φανερωμένης. Έργο το οποίο θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην προσβασιμότητα και στην επισκεψιμότητα των καταστημάτων του εμπορικότερου δρόμου του νησιού μας.
  7. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι, σύντομα θα επαναλειτουργήσει δυναμικά και πιο εμπεριστατωμένα το site του Συλλόγου μας www.essalaminas.gr έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις της Σαλαμίνας καθώς και για άλλα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.
  8. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας αποφάσισαν να συμμετέχουν σε ανθρωπιστική βοήθεια με τρόφιμα στον πόλεμο της Ουκρανίας ώστε να συνδράμουμε υποστηρίζοντας τον άμαχο πληθυσμό.

ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΟΪΔΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                  ΣΠΕΤΣΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

error: Content is protected !!