Με θέμα τον τουρισμό ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συμμετείχε σε Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης προσκεκλημένος από την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αλβανίας Με θέμα τον τουρισμό ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συμμετείχε σε Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης προσκεκλημένος από την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αλβανίας
Σαλαμίνα, 12.03.2022 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος μετά από πρόσκληση της Πρεσβείας της Αλβανίας συμμετείχε σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με αντικείμενο τις ιστορικές, γεωγραφικές,... Με θέμα τον τουρισμό ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συμμετείχε σε Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης προσκεκλημένος από την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αλβανίας

Σαλαμίνα, 12.03.2022

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος μετά από πρόσκληση της Πρεσβείας της Αλβανίας συμμετείχε σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με αντικείμενο τις ιστορικές, γεωγραφικές, πολιτιστικές και οικονομικές απόψεις που εκπροσωπεί κάθε περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του τουρισμού.

Στη συζήτηση συμμετείχαν η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αλβανίας, κα. Luela Hajdaraga καθώς και δήμαρχοι από Δήμους της Ελλάδας, της Αλβανίας και του Κοσόβου.

Ο Δήμαρχος προχώρησε σε παρουσίαση της Σαλαμίνας και των δράσεων που έχει αναλάβει ο Δήμος στο πλαίσιο της τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης του νησιού και αντάλλαξε απόψεις και ιδέες καλών πρακτικών με τους συναδέλφους του.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος ευχαρίστησε την κα. Πρέσβη για την πρόσκληση και τόνισε ότι σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η εξωστρέφεια της Σαλαμίνας και η τουριστική ανάπτυξη της μέσα απ την προβολη της και την υιοθέτηση καλών πρακτικών στο θέμα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!