ΟΑΕΔ: Θέσεις εργασίας προσωπικού ασφαλείας για το αεροδρόμιο Αθηνών ΟΑΕΔ: Θέσεις εργασίας προσωπικού ασφαλείας για το αεροδρόμιο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση αναζητά προσωπικό ασφαλείας για υπηρεσίες αεροδρομίων (Screeners, έλεγχος των επιβατών και αποσκευών) στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» με εργασία πλήρους απασχόλησης... ΟΑΕΔ: Θέσεις εργασίας προσωπικού ασφαλείας για το αεροδρόμιο Αθηνών

Μεγάλη επιχείρηση αναζητά προσωπικό ασφαλείας για υπηρεσίες αεροδρομίων (Screeners, έλεγχος των επιβατών και αποσκευών) στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» με εργασία πλήρους απασχόλησης σε βάρδιες.

Απαραίτητα Προσόντα:
1) Άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας – Security (υπάρχει η δυνατότητα για έκδοση και να καλύψει η εταιρεία μέρος των εξόδων εκπαίδευσης)
2) Απολυτήριο Λυκείου
3) Καλή γνώση Αγγλικών
4) Ευχέρεια στην επικοινωνία
5) Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
6) Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες

Επιθυμητά Προσόντα:
α) Άδεια Ελεγκτή Ασφαλείας Αερομεταφορών (screener)
β) Βασικές γνώσεις Η/Υ
γ) Δίπλωμα αυτοκινήτου ή/και μηχανής

Η εταιρεία προσφέρει εγγυημένο μηνιαίο μισθό, πλήρη ασφάλιση και επιπλέον αποδοχές σε μηνιαία βάση, επίδομα ύψους 300 ευρώ, με το πέρας ορισμένου χρόνου συνεργασίας, επιπλέον ιδιωτική ασφάλεια ζωής, πλήρη κάλυψη κόστους εκπαίδευσης και πιστοποίησης Ελεγκτή Ασφαλείας Αερομεταφορών (για υποψήφιους που δεν έχουν την πιστοποίηση), άριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας στον μεγαλύτερο όμιλο υπηρεσιών ασφαλείας.

Εάν σας ενδιαφέρει η θέση και θεωρείτε ότι προσιδιάζει στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@oaed.gr με την ένδειξη στο θέμα “Κωδικός θέσης 89”. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

ergasiakanea.eu

error: Content is protected !!