Πρωτοστατεί στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας Πρωτοστατεί στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, ο σύλλογος προέβηκε σε συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και... Πρωτοστατεί στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, ο σύλλογος προέβηκε σε συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, κ. Γεώργιο Παναγόπουλο, σχετικά με ομόφωνες προτάσεις του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας οι οποίες είναι οι εξής:


·         Επαναφορά και μόνιμη παραμονή της ιστορικής Τριήρους στο νησί μας. Αίτημα το οποίο θα βοηθήσει πολύ στην τουριστική προβολή της Σαλαμίνας αλλά και στην επισκεψιμότητά αυτής.
·         Παραχώρηση εγκατάστασης  τουριστικού περιπτέρου του Συλλόγου μας στον Ο.Λ.Π. για λόγους τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του ιστορικού μας νησιού. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η τουριστική μονοήμερη επισκεψιμότητα στη Σαλαμίνα, με επισκέπτες από όλο τον κόσμο και θα εισέλθει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας.
·         Διαπλάτυνση των πεζοδρομίων επί της Λεωφόρου Φανερωμένης. Έργο το οποίο θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην προσβασιμότητα και στην επισκεψιμότητα των καταστημάτων του εμπορικότερου δρόμου του νησιού μας.

error: Content is protected !!