TA ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ. TA ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ.
Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΛΟΙΩΝ Ακούστε το Δημοτικό Συμβούλιο να βγάλετε τα συμπεράσματα σας https://www.youtube.com/watch?v=IpA3p8nNzb8 από το 11.50 Το χθεσινό Συμβούλιο της... TA ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ.

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΛΟΙΩΝ

Ακούστε το Δημοτικό Συμβούλιο να βγάλετε τα συμπεράσματα σας https://www.youtube.com/watch?v=IpA3p8nNzb8 από το 11.50

Το χθεσινό Συμβούλιο της 15/3 φανερώνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την πλήρη αδυναμία της Δημοτικής αρχής να διαφυλάξει τον Ιερό και Ιστορικό τόπο από την παρουσία των Σαπιοκάραβων αλλά και την πιθανή μόλυνση του περιβάλλοντος.

Ενώ η Ελευσίνα πανηγύριζε όταν έφευγαν τα ναυάγια , η Σαλαμίνα σιωπούσε προκλητικά όχι μόνο με την άφιξή τους αλλά και όταν βούλιαζαν.Μετά από 1,5 χρόνο καμιά αντίδραση από την Δημοτική αρχή. Δέκα φορές το έφερα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!! Όχι μόνο δεν έστειλαν ούτε ένα έγγραφο διαμαρτυρίας , αλλά δικαιολογούν ακόμη και σήμερα την παρουσία τους. Για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση οι ευθύνες είναι πολλές και σε πολλούς.

Τεράστιες πολιτικές ευθύνες έχει ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος ο οποίος δεν αντέδρασε ως όφειλε και δεν υλοποίησε δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίες τον υποχρέωναν να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες. Πέρα από τον Δήμαρχο όμως ευθύνες έχουν:Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας οι οποίοι σιωπούν. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που συνέπραξαν μαζί του.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από άλλες παρατάξεις που τον στηρίζουν.Η Κοινότητα Αμπελακίων η οποία μένει απαθής όταν τα «σκουπίδια» Σαπιοκάραβα μολύνουν την αυλή τους.Η Σαλαμίνα δεν θα γίνει Νεκροταφείο πλοίων!!!!!

Η αποστολή σας είναι να διαφυλάξετε με κάθε τρόπο τα ιερά και τα όσια του νησιού μας και να προστατεύσετε το περιβάλλον και όχι να μετατρέπετε το Δημοτικό Συμβούλιο σε πειθαρχικό όργανο και να κάνετε λογοκρισία στα άρθρα του Δημοτικού Συμβούλου γιατί εξέφρασε την πολιτική του άποψη.Ο πολίτες της Σαλαμίνας ΑΠΑΙΤΟΥΝ να αντιδράσετε ουσιαστικά.

Υ.Γ Η λογοκρισία δεν πέρασε. Η αλήθεια όσο και να ενοχλεί θα λέγεται.

Υ.Γ Σας προτρέπω όλους να ακούσετε το Δημοτικό Συμβούλιο. Εσείς οι πολίτες είστε οι κριτές όλων μας.

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!