Δείπνο Εργασίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Περιφερειάρχη Αττικής παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής Δείπνο Εργασίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Περιφερειάρχη Αττικής παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής
Πειραιάς, 22/03/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δείπνο Εργασίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τονΠεριφερειάρχη Αττικής παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση τουΔικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων... Δείπνο Εργασίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Περιφερειάρχη Αττικής παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής

Πειραιάς, 22/03/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείπνο Εργασίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον
Περιφερειάρχη Αττικής παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του
Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δείπνο εργασίας που παρέθεσε το Δίκτυο Νήσων Αττικής στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη, το βράδυ της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022, στον όμορφο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά.

Στο δείπνο συμμετείχαν οι Βουλευτές κα. Νόνη Δούνια, κ. Νίκος Μανωλάκος, κ. Γιάννης Μελάς και κ. Γιώργος Αμανατίδης, καθώς και οι Δήμαρχοι Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος (Β΄ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ), Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Σπύρος Πολλάλης και Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης.
Οικοδεσπότες, ο Πρόεδρος του Δικτύου και Δήμαρχος Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης και ο Διαχειριστής του Δικτύου κ. Μαρίνης Μπερέτσος.

Με χαλαρή διάθεση, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης αλλά και ειδικότερα θεσμικά θέματα των Δικτύων Δήμων και των Αναπτυξιακών Οργανισμών, με τον Υπουργό Εσωτερικών να δηλώνει την επιθυμία του να επισκεφθεί τα γραφεία του Δικτύου Νήσων για διεξοδικότερη ανταλλαγή απόψεων.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από τα νησιά της Αττικής.

Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων
ΠΕ Νήσων Αττικής
Φίλωνος 91, 185 35, Πειραιάς
Τηλ. 2104120002-4-9
Fax. 2104120006
Mail: info@atticalag.gr
Web: www.atticalag.gr

error: Content is protected !!