Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη
22/3/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση που εξέδωσε, διαστρεβλώνει την... Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη

22/3/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη

Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση που εξέδωσε, διαστρεβλώνει την αλήθεια και διαβάζει «όπως τον βολεύει» το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που χαρακτηρίζει πρωτότυπη και αυθεντική την αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής διατριβής μου.

Είναι προφανές ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα από το έγγραφο αυτό, αφού στηρίχθηκαν σε όσα έγραψε ένας ανώνυμος «κουκουλοφόρος» συντάκτης της Αυγής.

Χαρακτηρίζουν ως «κραυγές», την τεκμηριωμένη απάντησή μου. Δικαιολογημένος ο πανικός τους. Αν έχουν λίγη τσίπα, τους προκαλώ να βγάλουν έστω και τώρα την «κουκούλα» του ανώνυμου «ειδικού συνεργάτη» που έγραψε το κατάπτυστο δημοσίευμα, για να διαπιστώσουμε αν διαθέτει την επιστημονική επάρκεια να κρίνει το διδακτορικό μου, ή απλά ήταν ένας «εντολοδόχος» που εκτελούσε κομματικό συμβόλαιο.

Είχα προεξοφλήσει ότι δεν πρόκειται να μου ζητήσουν  συγγνώμη για τη λάσπη που εκτόξευσαν  στο πρόσωπό μου. Δεν το έκαναν άλλωστε ούτε όταν εξαπάτησαν χιλιάδες πολίτες, που τους εμπιστεύθηκαν τη διακυβέρνηση της χώρας με την κάλπικη υπόσχεση ότι «θα σκίσουν τα μνημόνια, με ένα νόμο, ένα άρθρο».

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή και τα στελέχη του θα τα πούμε σύντομα στη Δικαιοσύνη.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!