Μήνυμα της Αντ/χου Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου Μήνυμα της Αντ/χου Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
200 συν ένα χρόνια τιμούμε τους ήρωες της επανάστασης του 21. Οι λίγοι απέναντι στους πολλούς.Το θάρρος και η αυτοθυσία απέναντι στους κατακτητές ήταν... Μήνυμα της Αντ/χου Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

200 συν ένα χρόνια τιμούμε τους ήρωες της επανάστασης του 21. Οι λίγοι απέναντι στους πολλούς.Το θάρρος και η αυτοθυσία απέναντι στους κατακτητές ήταν ικανά στοιχεία για να ζούμε εμείς ελεύθερα σε μια χώρα ηρώων .

Σήμερα που έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη , σήμερα που ο γείτονας μας δεν έχει συμβιβαστεί με την Ειρήνη και την ευημερία των λαών, καλούμαστε εμείς οι Έλληνες να διδαχτούμε από την ιστορία.

Να είμαστε πάντα σε εγρήγορση γιατί κανείς δεν θα μας βοηθήσει ουσιαστικά εάν ποτέ έρθει η δύσκολη στιγμή…Γιατί μόνοι μας θα προασπίσουμε τα εδάφη μας και αν αγαπάμε την Ειρήνη θα πρέπει δυστυχώς να συμπορευτούμε με την διαπίστωση ότι μόνο όταν είμαστε ενωμένοι και ισχυροί δεν θα δεχόμαστε απειλές.

Σήμερα δεν τιμούμε μόνο τους προγόνους μας. Σήμερα παίρνουμε το παράδειγμα, παίρνουμε κουράγιο για να συνεχίζουμε να προασπίζουμε την πατρίδα μας την αλήθεια και το δίκαιο ,γιατί όπως έλεγε και ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός ‘ότι είναι αληθές είναι και εθνικό ‘. Ας ακούσουμε τον εθνικό μας ποιητή και να διώξουμε την διχόνοια από τις ψυχές μας γιατί η χώρα μας δυστυχώς βρίσκεται σε κίνδυνο και κανένας μας δεν περισσεύει.

Ζήτω το ηρωικό 1821 Ζήτω η Ελλάς

error: Content is protected !!