ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ… ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ…
Τι σημαίνει πανικός; Είναι η αίσθηση της επικείμενης καταστροφής που βιώνουν μερικοί άνθρωποι. Είναι αυτό το αίσθημα της ανησυχίας , που εκδηλώνεται με νευρικότητα... ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ…

Τι σημαίνει πανικός;

Είναι η αίσθηση της επικείμενης καταστροφής που βιώνουν μερικοί άνθρωποι. Είναι αυτό το αίσθημα της ανησυχίας , που εκδηλώνεται με νευρικότητα , με κινήσεις σπασμωδικές.

Και όταν υπάρχει πανικός γίνονται πολλά λάθη και είναι σίγουρο ότι οι ενέργειες που ακολουθούν προσβάλλουν τους εμπνευστές τους.Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, πολλοί το θεωρούν σίγουρο , ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές η κα Βάσω Μπόγρη σημερινή Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας.

Χωρίς η ίδια να έχει επίσημα δηλώσει κάτι μέχρι αυτή τη στιγμή, ο πόλεμος ο οποίος γίνεται εις βάρος της, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα στα ανώνυμα σχόλια ξεπερνά κάθε όριο.Ο όρος πανικός είναι αυτός ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στη προκειμένη περίπτωση και έχει δημιουργηθεί σε κείνους που δεν την θέλουν ως πολιτικό αντίπαλο. Τα ανώνυμα σχόλια μονοπωλούν με ένα μόνιμο κατηγορητήριο εις βάρος της, ενώ επίσημα κάνουν κάθε προσπάθεια να την «αποκρύψουν» ή να την «κόψουν» ακόμη και από εκδηλώσεις ή και φωτογραφίες.

Η κα Μπόγρη ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά της. Τι θα γίνει εάν το δηλώσει;

Ηρεμήστε λοιπόν, μην πανικοβάλλεστε και να γνωρίζετε ότι στις Δημοκρατίες πάντοτε υπάρχουν περισσότεροι από δύο υποψήφιοι, εκτός αν έχετε άλλη αντίληψη για την Δημοκρατία.

Μάνος Δερτούζος

error: Content is protected !!