Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία από το Δήμο Σαλαμίνας Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία από το Δήμο Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 26.03.2022  Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία από το Δήμο Σαλαμίνας. Μία πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πληττόμενο Ουκρανικό... Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία από το Δήμο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 26.03.2022

 Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία από το Δήμο Σαλαμίνας.

Μία πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πληττόμενο Ουκρανικό λαό αναλαμβάνει ο Δήμος Σαλαμίνας μαζί με το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου και σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Σαλαμίνας.

Ειδικότερα από την Δεύτερα 28 Μαρτίου έως την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, διοργανώνεται δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια) & φάρμακα-υγειονομικό υλικό, ρούχα σε καλή κατάσταση,  βρεφικές πάνες προς το λαό της Ουκρανίας.

Το ακριβές σημείο συγκέντρωσης, στο οποίο θα προσφερθούν τα προαναφερθέντα αγαθά είναι στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, στην Αίθουσα Δημητρίου Μπόγρη και ώρες 09:00-19:00.

Μια στιγμή που θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί εκεί.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!