Ανώτερη η Σαλαμίνα στο Καρπενήσι για το Κύπελλο Ανώτερη η Σαλαμίνα στο Καρπενήσι για το Κύπελλο
Η Σαλαμίνα νίκησε 9-3 το Καρπενήσι εκτός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου και προχώρησε στην 3η φάση. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου συνάντησε... Ανώτερη η Σαλαμίνα στο Καρπενήσι για το Κύπελλο

Η Σαλαμίνα νίκησε 9-3 το Καρπενήσι εκτός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου και προχώρησε στην 3η φάση. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου συνάντησε αντίσταση μονάχα στο πρώτο 20λεπτο (προηγήθηκε 4-2), αλλά στο δεύτερο ανέβασε στροφές, ξέφυγε στο σκορ και έφτασε στην δίκαιη πρόκριση.

Ο Ζαχαράκης έκανε το 1-0 για το Καρπενήσι, το οποίο τερμάτισε τρίτο στο πρωτάθλημα της Futsal League, ενώ οι νησιώτες που αποκλείστηκαν στη β’ φάση της Stoiximan Futsal Super League από τον Δούκα, ισοφάρισαν με τον Χατζηφωτίου. Ο Τσούκας έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά οι Χατζηφωτίου, Κανέλλος και Τάνκα έφεραν τούμπα το ματς και έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Ο Κανέλλος σημείωσε και τα άλλα δύο γκολ της Σαλαμίνας, προτού μειώσει ο Γυφτομήτρος, αλλά οι Τρικαμηνάς, Χατζηφωτίου και Κανέλλος (έκανε καρέ τερμάτων) ανέβασαν την διαφορά στα έξι γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 9-3 για τη Σαλαμίνα.

error: Content is protected !!