Στην επιμνημόσυνη δέηση για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρας έναρξης του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης Στην επιμνημόσυνη δέηση για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρας έναρξης του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
27/3/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην επιμνημόσυνη δέηση για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρας έναρξης του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ.... Στην επιμνημόσυνη δέηση για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρας έναρξης του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

27/3/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην επιμνημόσυνη δέηση για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρας έναρξης του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: «Οι ήρωες που θυσιάστηκαν στην Κύπρο στο όνομα της ελευθερίας συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να αποτελούν φάρο ελπίδας για το συνεχιζόμενο αγώνα της Κύπρου για δικαίωση»

Τη Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρας έναρξης του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα, παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Κ. Κενεβέζου.

Στην επιμνημόσυνη δέηση παραβρέθηκαν επίσης ο  Υπ. Εθνικής Άμυνας της Κύπρου Χ. Πετρίδης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, η βουλευτής της ΝΔ Φ. Πιπιλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κατρούγκαλος, εκπρόσωποι Κυπριακών οργανώσεων και φορέων και άλλοι.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

Όπως κάθε χρόνο τιμούμε την επέτειο της έναρξης του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα, την 1η Απριλίου του 1955. Οι ήρωες που θυσιάστηκαν στην Κύπρο στο όνομα της ελευθερίας συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να αποτελούν φάρο ελπίδας για το συνεχιζόμενο αγώνα της Κύπρου για δικαίωση.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή λοιπόν να ευχηθώ καλή δύναμη στα αδέλφια μας τους Κύπριους, στον αγώνα που κάνουν για την ελευθερία από τις δυνάμεις κατοχής. Είμαστε στο πλευρό τους».

 Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link:

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!