Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η Ευρωπαϊκή Διοργάνωση Water Polo Women Euro League Final 4 στο Παπαστράτειο στις 2 και 3 Απριλίου Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η Ευρωπαϊκή Διοργάνωση Water Polo Women Euro League Final 4 στο Παπαστράτειο στις 2 και 3 Απριλίου
28/3/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η Ευρωπαϊκή Διοργάνωση Water Polo Women Euro League Final 4 στο Παπαστράτειο στις 2 και... Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η Ευρωπαϊκή Διοργάνωση Water Polo Women Euro League Final 4 στο Παπαστράτειο στις 2 και 3 Απριλίου

28/3/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η Ευρωπαϊκή Διοργάνωση Water Polo Women Euro League Final 4 στο Παπαστράτειο στις 2 και 3 Απριλίου

Γ. Πατούλης: « Στηρίζουμε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις στην Αττική μας που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την προβολή της στο διεθνές αθλητικό γίγνεσθαι» 

Με τη στήριξη και τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής θα διοργανωθεί στο Παπαστράτειο η σημαντική Ευρωπαϊκή Διοργάνωση Water Polo Women Euro League Final 4, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η σχετική απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατόπιν σχετικής εισήγησης του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σ. Αντωνάκου, μετά από σχετικό αίτημα της ομάδας.

Τo Final Four της Euroleague στο πόλο γυναικών αποτελεί μία μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού πόλο και θα φιλοξενηθεί στο «Π. Καπαγέρωφ» το διήμερο 2 και 3 Απριλίου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Με χαρά συνδράμουμε στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ανάλογες αθλητικές δράσεις στην Αττική μας που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την προβολή της στο διεθνές αθλητικό γίγνεσθαι.   

Προτεραιότητά μας είναι να γίνει η Αττική κέντρο αθλητισμού και να ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται σημαντικές αξίες όπως η ευγενής άμιλλα και η αξία στης άθλησης στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Η Αττική έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει τη μήτρα αθλητικών διοργανώσεων με παγκόσμια εμβέλεια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου τόνισε:

« Με χαρά θα υποδεχθούμε τους φίλους του γυναικείου πόλο στον Πειραιά μας σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση, που αποτελεί μία γιορτή του αθλητισμού. Πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο έχω υπηρετήσει για χρόνια με αφοσίωση και αγάπη, γι΄αυτό και καλώ όλους τους πολίτες της Αττικής να συμμετάσχουν σε αυτή την αθλητική γιορτή. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!