Συνάντηση με τον Α/ΓΕΝ είχε η αντιπεριφερειάρχης. Μεταξύ των άλλων συζητήθηκε η μόνιμη παρουσία της ΟΛΥΜΠΙΑΣ στη Σαλαμίνα Συνάντηση με τον Α/ΓΕΝ είχε η αντιπεριφερειάρχης. Μεταξύ των άλλων συζητήθηκε η μόνιμη παρουσία της ΟΛΥΜΠΙΑΣ στη Σαλαμίνα
Συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΝ (Α/ΓΕΝ), Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, σε πολύ καλό κλίμα για το οποίο και τον ευχαρίστησε είχε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω... Συνάντηση με τον Α/ΓΕΝ είχε η αντιπεριφερειάρχης. Μεταξύ των άλλων συζητήθηκε η μόνιμη παρουσία της ΟΛΥΜΠΙΑΣ στη Σαλαμίνα

Συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΝ (Α/ΓΕΝ), Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, σε πολύ καλό κλίμα για το οποίο και τον ευχαρίστησε είχε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα για την Δημιουργία Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στην ΠΕ Νήσων. Η αντιπεριφερειάρχης μετέφερε επίσης την επιθυμία των πολιτών της Σαλαμίνας η Τριήρης ” ΟΛΥΜΠΙΑΣ” να βρίσκεται στο νησί όχι μόνο στα “Σαλαμίνια” αλλά και σε άλλες περιόδους, αν είναι δυνατόν, μιας και πέρα από τον συμβολισμό θα βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης σε μια φιλοσοφία ολιστικής προσέγγισης των σημαντικών προκλήσεων της εποχής μας, συνεργάζεται με όλους τους φορείς που αποβλέπουν σε μια στρατηγική ανάπτυξης της Περιφέρειας.

error: Content is protected !!