Η ακρίβεια απειλεί με εξαφάνιση ακόμα και τους οίκους ανοχής Η ακρίβεια απειλεί με εξαφάνιση ακόμα και τους οίκους ανοχής
Με λουκέτο απειλούνται οίκοι ανοχής στην Ελλάδα λόγω των λογαριασμών ρεύματος και της ακρίβειας, με τον κλάδο να εναποθέτει τις ελπίδες του στην κατάργηση... Η ακρίβεια απειλεί με εξαφάνιση ακόμα και τους οίκους ανοχής

Με λουκέτο απειλούνται οίκοι ανοχής στην Ελλάδα λόγω των λογαριασμών ρεύματος και της ακρίβειας, με τον κλάδο να εναποθέτει τις ελπίδες του στην κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού για να ανακάμψει.

Ποιο επάγγελμα απειλείται με εξαφάνιση;

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (Σ.Ε.Π.Ε.), Έλλη Κανελλοπούλου εξηγεί ότι το ρεύμα θα οδηγήσει νομοτελειακά σε λουκέτα επιχειρήσεων, ενώ υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη για κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

«Το ρεύμα έχει δυσκολέψει πολύ την κατάσταση για τον κλάδο μας. Είχαμε που είχαμε όλη αυτή την πτώση της κίνησης τα χρόνια της πανδημίας με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, πλέον απειλούνται και επιχειρήσεις που λειτουργούν νόμιμα εδώ και χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κανελλοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχουν μαγαζιά που προηγουμένως πλήρωναν λίγες εκατοντάδες ευρώ σε λογαριασμούς ρεύματος και πλέον το ποσό έχει φτάσει 1.500 ευρώ και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη περισσότερο».

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια των lockdown αυξήθηκε κατακόρυφα η παράνομη ερωτική συνεύρεση και ώθησε μεγάλο κομμάτι των πελατών σε σπίτια και ξενοδοχεία. Η κα Κανελλοπούλου επισημαίνει την ανάγκη να καταργηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού, καθώς, όπως λέει, «πρέπει να επιστρέψει ο κόσμος πίσω στις νόμιμες επιχειρήσεις, εκεί όπου τηρούνται και όλα τα μέτρα προστασίας από την covid-19».

newspepper.gr

error: Content is protected !!