ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ; ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Η είδηση , μας έρχεται από την Καλιφόρνια και δημιουργεί ρίγη τρόμου σε όποιον έχει την κακή τύχη να την... ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Η είδηση , μας έρχεται από την Καλιφόρνια και δημιουργεί ρίγη τρόμου σε όποιον έχει την κακή τύχη να την διαβάσει, ή να του την μεταδώσουν.

Σύμφωνα δε με αυτήν, ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ ετοιμάζει ψήφιση νόμου, σύμφωνα με τον οποίον, νομιμοποιείται στην Πολιτεία του η δολοφονία βρεφών έως και μίας εβδομάδας (ήτοι, έως επτά ημερών μετά την γέννησή τους)!

Ο νόμος αυτός δε, και πάντα σύμφωνα με την είδηση, η οποία δημοσιεύθηκε στην «Miami Standard News», τον περασμένο μήνα, πρόκειται να θεσπισθεί κατόπιν εισηγήσεως του τοπικού «Συμβουλίου για το Μέλλον των Εκτρώσεων», προκειμένου να «ενισχυθούν» και «επεκταθούν» οι αμβλώσεις, καθώς μάλιστα θα επιτρέπεται και η πρακτική τους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα ευχόμασταν το δημοσίευμα να μην είναι αληθινό, να είναι απλά ένα ακόμη «fake news», τώρα που συνηθίσαμε να ζούμε και με αυτά.

Και αν, όπως αναφέρεται, ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και έχει φτάσει να διαμαρτύρεται προς το Κογκρέσο, να ευχηθούμε επίσης να πρυτανεύσουν η λογική και, -πριν από όλα-, ο ανθρωπισμός, κατανοούντες πως ουδείς έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τις ζωές με το «έτσι θέλω» καθ’ οιονδήποτε τρόπο και κάτω από οιεσδήποτε «δικαιολογίες» και αιτιολογίες, ούτε σε καιρούς πολέμου, ούτε σε καιρούς ειρήνης.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, διαμαρτύρονται, -και δικαίως-, για κάθε σκοτωμό που γίνεται στον κόσμο και παρεμβαίνουν για να σώσουν τους κάθε είδους απειλούμενους. Είναι δυνατόν να ψηφίσουν τέτοιο νόμο; Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω.

error: Content is protected !!