Αγγελία για μια εμπειρία ζωής Αγγελία για μια εμπειρία ζωής
Θέσεις για ταχυδρομείο της Ανταρκτικής Αγγελία για μια εμπειρία ζωής από βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που αναζητά ανθρώπους για να περάσουν πέντε μήνες στην Ανταρκτική προκειμένου να δουλέψουν... Αγγελία για μια εμπειρία ζωής

Θέσεις για ταχυδρομείο της Ανταρκτικής

In this Jan. 20. 2013 photo, the distant Royal Society Range, seen from Ross Island, Antarctica, soars 4,200 meters (13,200 feet) above the ice-clogged waters of McMurdo Sound. Tourism is rebounding here five years after the financial crisis stifled what had been a burgeoning industry. And it’s not just retirees watching penguins from the deck of a ship. Visitors are taking tours inland and even engaging in “adventure tourism” like skydiving and scuba diving under the ever-sunlit skies of a Southern Hemisphere summer. (AP Photo/Rod McGuirk)

Αγγελία για μια εμπειρία ζωής από βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που αναζητά ανθρώπους για να περάσουν πέντε μήνες στην Ανταρκτική προκειμένου να δουλέψουν στο πιο απομακρυσμένο ταχυδρομείο του κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η ομάδα των συγκεκριμένων ατόμων θα συντηρήσει τη βάση του Port Lockroy, θα είναι υπεύθυνη για την καταμέτρηση των πιγκουίνων, αλλά δεν θα έχει… τρεχούμενο νερό.

H βρετανική οργάνωση Antarctic Heritage Trust λέει ότι συνήθως δέχεται εκατοντάδες αιτήσεις για αυτές τις θέσεις εργασίας καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ζητούνται για το συγκεκριμένο μέρος εποχικοί ταχυδρόμοι οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση ιστορικών κτιρίων και αντικειμένων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, περιβαλλοντική συνείδηση ​​και γνώσεις σχετικά με έναν τρόπο ζωής με ελάχιστο αντίκτυπο.

Θα τους ανατεθεί η διαχείριση του καταστήματος δώρων και του ταχυδρομείου, καθώς και η καταμέτρηση πιγκουίνων ως μέρος των προσπαθειών για την προστασία της αποικίας Gentoo.

Το Port Lockroy ήταν η πρώτη μόνιμη βρετανική βάση στην Ανταρκτική  Χερσόνησο και λειτούργησε αρχικά από το 1944 έως το 1962. Από το 2006 χρησιμοποιείται ως ταχυδρομείο και μουσείο.

Πηγή: BBC – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!