O Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας και μέλη αυτής στα γραφεία της Ομοσπονδίας O Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας και μέλη αυτής στα γραφεία της Ομοσπονδίας
Σαλαμίνα, 8.04.2022 Την Πέμπτη, 8 Απριλίου 2022, ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας και μέλη... O Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας και μέλη αυτής στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Σαλαμίνα, 8.04.2022

Την Πέμπτη, 8 Απριλίου 2022, ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας και μέλη αυτής στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τα μέλη, ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν τους συλλόγους της Σαλαμίνας και ενημέρωσε για τον προγραμματισμό των δράσεων και πρωτοβουλιών του Δήμου στο προσεχές διάστημα.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης με στόχο την εξεύρεση λύσης στα προβλήματα που απασχολούν όλους μας και έκλεισε με τις ευχαριστίες του Δημάρχου προς τα μέλη της Ομοσπονδίας για την βοήθεια που προσφέρουν στο έργο του Δήμου.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!