“Διαχείριση του άγχους για τις εξετάσεις” – Το Kοινωνικό Φροντιστήριο Σαλαμίνας είναι πάντα κοντά στους μαθητές “Διαχείριση του άγχους για τις εξετάσεις” – Το Kοινωνικό Φροντιστήριο Σαλαμίνας είναι πάντα κοντά στους μαθητές
Το κοινωνικό φροντιστήριο Σαλαμίνας είναι πάντα κοντά στους μαθητές και φροντίζει να παρέχει όχι μόνο γνώσεις αλλά καθοδήγηση αγάπη και στήριξη!!! Το Σάββατο 16... “Διαχείριση του άγχους για τις εξετάσεις” – Το Kοινωνικό Φροντιστήριο Σαλαμίνας είναι πάντα κοντά στους μαθητές

Το κοινωνικό φροντιστήριο Σαλαμίνας είναι πάντα κοντά στους μαθητές και φροντίζει να παρέχει όχι μόνο γνώσεις αλλά καθοδήγηση αγάπη και στήριξη!!!

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 6:30 μ.μ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία, με θέμα την διαχείριση του άγχους για τις εξετάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τον αποτελεσματικότερο και αποδοτικότερο τρόπο μελέτης.

Τα παιδιά αξίζουν την γνώση κι εμείς οφείλουμε να την παρέχουμε .

Κοντά μας θα είναι η ψυχολόγος κα Δριβακου Σταυρούλα με εμπειρία και επιτυχίες στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις .

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή… δεν αφορά μόνο στους μαθητές του κοινωνικού φροντιστηρίου Σαλαμίνας αλλά και στους γονείς τους και σε όποιον ενδιαφέρεται θα είναι ευπρόσδεκτος !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο 6972246205 με την υπεύθυνη και γραμματέα του κοινωνικού φροντιστηρίου Σαλαμίνας κ Αρακά Ελένη.

error: Content is protected !!