Μαζί με τον Στέλιο Πέτσα  θα υποδεχθεί ο Δήμαρχος τον Πρωθυπουργό στη Σαλαμίνα Μαζί με τον Στέλιο Πέτσα  θα υποδεχθεί ο Δήμαρχος τον Πρωθυπουργό στη Σαλαμίνα
Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου στη Σαλαμίνα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΦΩΝΗΣ θα προηγηθεί... Μαζί με τον Στέλιο Πέτσα  θα υποδεχθεί ο Δήμαρχος τον Πρωθυπουργό στη Σαλαμίνα

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου στη Σαλαμίνα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΦΩΝΗΣ θα προηγηθεί επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιου Πέτσα στο Δήμο, ώστε να υποδεχθεί μαζί με τον Δήμαρχο τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από τον Υπουργό οι εντάξεις στο πρόγραμμα “ΑΝΤ. ΤΡΙΤΣΗΣ” του Δήμου μας κατά την πάγια τακτική του Υπουργού να επισκέπτεται τους Δήμους της χώρας και να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Αν και καθυστερημένα ήρθε και η σειρά της Σαλαμίνας.

Καταλυτική φαίνεται να ήταν και η συνάντηση που είχε στις αρχές Φεβρουαρίου με τον αναπληρωτή Υπουργό και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη όπου τέθηκαν οι βάσεις για ένταξη έργων σε επιπλέον χρηματοδοτικά πλαίσια πέρα από αυτά της Περιφέρειας Αττικής.

error: Content is protected !!