Ντροπή κ. Βακάλη… Ντροπή κ. Βακάλη…
Κατόπιν της επικοινωνίας που είχε η κόρη του ιδρυτή του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας Χρήστου Δουργούτη, του οποίου το μνήμα κατέστρεψαν οι εντατικές εργασίες καθαρισμού... Ντροπή κ. Βακάλη…

Κατόπιν της επικοινωνίας που είχε η κόρη του ιδρυτή του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας Χρήστου Δουργούτη, του οποίου το μνήμα κατέστρεψαν οι εντατικές εργασίες καθαρισμού του Δήμου (σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου του Δήμου) στο κοιμητήριο Αιαντείου με τον κατασκευαστή του μνήματος μας έγινε γνωστό ότι κλήθηκαν οι εργαζόμενοι να πληρώσουν τη ζημιά που έκαναν κατά την διάρκεια της εντεταλμένης εργασίας τους.

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει αποτελεί μέγιστη ντροπή για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Αντώνη Βακάλη που ο ίδιος αποδέχεται και ομολογεί την καταστροφή κατά την διάρκεια εντεταλμένης υπηρεσίας που εκείνος διέταξε.

Θα πρέπει ο κ. Βακάλης να μας εξηγήσει αν το ίδιο θα κάνει αν σπάσει ένας από κάδους αποκομιδής των σκουπιδιών κατά την διάρκεια της αποκομιδής τους. Θα βάλει τους εργαζόμενους να τον πληρώσουν; Τι λέει για αυτό ο Σύλλογος των εργαζομένων του Δήμου; Η καταστροφή του μνήματος είναι πρέπον τουλάχιστον ηθικά , να επιβαρύνει το Δήμο Σαλαμίνας, αλλιώς θα δημιουργήσει μέγιστο πολιτικό θέμα με απρόβλεπτες συνέπειες. Επίσης ο λαλίστατος κατά την διάρκεια των Δημοτικών Συμβουλίων κ. Βακάλης να μας εξηγήσει γιατί και για ποιο λόγο δείχνει να αποποιείται τις σοβαρές ευθύνες της υπηρεσίας της οποίας είναι ο πολιτικός προϊστάμενος ενώ σαν μέλος της πλειοψηφούσας Δημοτικής Αρχής καλείται να υπερψηφίσει την σύμβαση παραχώρησης του Βλητικού Σταθμού και πιο συγκεκριμένα μεταξύ των άλλων το άρθρο 9 παράγραφος 9.4 περίπτωσεις (η) και (θ). Τι ακριβώς φοβάται στη μια περίπτωση και δεν φοβάται στην άλλη;

Αυτό όμως που είναι χειρότερο είναι το ευτελές του ποσού που καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι και όχι ο υπεύθυνος της καταστροφής Δήμος. Μία τέτοια ενέργεια δεν ξέρουμε ακριβώς τι σκοπούς εξυπηρετεί. Ελπίζουμε ότι ο κ. Βακάλης θα αναθεωρήσει αν έχει πάρει κάποια τέτοια απόφαση κάνοντας το αυτονόητο και πληρώνοντας ο Δήμος τη ζημιά που προκάλεσε, όπως άλλωστε έχει υποχρέωση.

Αλήθεια ο Δήμαρχος τι λέει για όλα αυτά;

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!