Μακριά από τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών ο Κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στη Σαλαμίνα Μακριά από τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών ο Κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στη Σαλαμίνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/4/2022 Θέμα: Μακριά από τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών ο Κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στη Σαλαμίνα    Χθες,... Μακριά από τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών ο Κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στη Σαλαμίνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

20/4/2022

Θέμα: Μακριά από τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών ο Κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στη Σαλαμίνα   

Χθες, Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης επισκέφτηκε το νησί μας, τη Σαλαμίνα, κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα ασφαλείας, μακριά από  τους πολίτες, καθώς επέλεξε κατά την επιστροφή του από τη Ρεβυθούσα, να επισκεφτεί αξιοθέατα του νησιού και το Δημαρχείο.

Θα περίμενε κανείς από έναν πρωθυπουργό που νοιάζεται για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους να επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας του νησιού, προκειμένου να μιλήσει με τους υγειονομικούς αλλά και τους πολίτες για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχουν οδηγήσει στην πλήρη υποβάθμιση την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους πολίτες μετατρέποντας τη δομή σε κέντρο αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Θα περίμενε κανείς από έναν πρωθυπουργό που νοιάζεται για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού, να επισκεφτεί την αγορά για να διαπιστώσει τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καταστηματάρχες και πολίτες εξαιτίας της ακρίβειας. Ίσως έτσι θα μπορούσε να κατανοήσει ότι οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά,  που έχουν αναδείξει τη χώρα μας σε «πρωταθλήτρια» στις αυξήσεις της τιμής του ρεύματος σε όλη την Ευρώπη, οδηγούν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στην καταστροφή και την κοινωνία σε απόγνωση.

Αντί όλων αυτών, επέλεξε να συναντηθεί με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε καφετέρια ώστε να παρουσιάσει ένα πλαστό σκηνικό θερμής υποδοχής μακριά από τις πραγματικές διαθέσεις και τα προβλήματα των πολιτών της Σαλαμίνας. Ο κ. Μητσοτάκης έχοντας ως προτεραιότητα της επίσκεψης του τη Ρεβυθούσα, επέλεξε παρεμπιπτόντως να στήσει μία μίνι επικοινωνιακή φιέστα στη Σαλαμίνα επιδιώκοντας μικροπολιτικά οφέλη. Όμως ο λαός της Σαλαμίνας δεν πείθεται από επικοινωνιακού τύπου επισκέψεις και μάλιστα από τον πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται σε αποδρομή. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η πολιτική αλλαγή έρχεται και η ελπίδα βρίσκεται σε μια προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές.  

error: Content is protected !!