Μάθημα γιόγκα με συμμετέχοντες 114 διαφορετικών εθνικοτήτων κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες Μάθημα γιόγκα με συμμετέχοντες 114 διαφορετικών εθνικοτήτων κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες
Η γιόγκα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα σωματικά και ψυχικά της οφέλη. Το Ινδικό Κέντρο Αθλητισμού υπό την αιγίδα της Πρεσβείας... Μάθημα γιόγκα με συμμετέχοντες 114 διαφορετικών εθνικοτήτων κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες

Η γιόγκα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα σωματικά και ψυχικά της οφέλη.

Το Ινδικό Κέντρο Αθλητισμού υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ινδίας στο Κατάρ, ήθελε να καταρρίψει ένα ρεκόρ για να δείξει την παγκόσμια απήχηση της γιόγκα. Και το κατέρριψε.

Συνολικά 114 λάτρεις της σωματικής και πνευματικής άσκησης διαφορετικών εθνικοτήτων συγκεντρώθηκαν στη Ντόχα του Κατάρ στις 25 Μαρτίου 2022 για να εξασκηθούν στη γιόγκα με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εθνικότητες σε ένα μάθημα γιόγκα.



Τους συμμετέχοντες στο μάθημα καθοδήγησε η εκπαιδεύτρια Νίσα Αγκραβάλ. Το μάθημα διήρκεσε 40 λεπτά με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν ταυτόχρονα διαφορετικές θέσεις και στάσεις.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι με την κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες είχαν στόχο να γιορτάσουν την ποικιλόμορφη κοινότητα του Κατάρ και το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA στο Κατάρ 2022.

Κ.Γ. – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!