ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα,  σε κατάστημα επί της παραλιακής λεωφόρου με θύμα έναν σερβιτόρο του... ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα,  σε κατάστημα επί της παραλιακής λεωφόρου με θύμα έναν σερβιτόρο του καταστήματος, ο οποίος, ευτυχώς, τραυματίστηκε ελαφρά θα θέλαμε αφενός να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και αφετέρου να επιστήσουμε την προσοχή προς τους οδηγούς. 

Στην συγκεκριμένη λεωφόρο επί της οδού Ακτή Καραϊσκάκη όπου βρίσκονται δεκάδες καταστήματα, το ένα δίπλα στο άλλο, και δεκάδες σερβιτόροι πηγαινοέρχονται από την μια πλευρά του δρόμου στην απέναντι προς την παραλία οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν πιο τεταμένη την προσοχή τους και πιο χαμηλή την ταχύτητα τους. 

‘Ήταν ευτύχημα που το σημερινό τροχαίο είχε ελαφρύ μόνο τραυματισμό και που δεν έχουμε σοβαρότερα ατυχήματα στο συγκεκριμένο δρόμο με την κίνηση που επικρατούσε κατά τις ημέρες του Πάσχα,  και που θα επικρατήσει το ερχόμενο τριήμερο της Πρωτομαγιάς αλλά και το καλοκαίρι. 

Θα πρέπει τόσο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αλλά κυρίως οι οδηγοί  να προσέχουν τους διερχόμενους πεζούς και να μην ξεκινούν από το κεντρικό φανάρι της παραλίας “με γκάζια” και αυξημένη ταχύτητα θέτοντας σε κίνδυνο τους συνανθρώπους τους αλλά και τους ίδιους. 

Θα πρέπει η υπευθυνότητα να χαρακτηρίζει τις ενέργειες μας ειδικά όταν από μια απροσεξία ή επιπολαιότητα μας τίθεται σε κίνδυνο η ζωή συμπολιτών μας. 

                                ΤΟ Δ.Σ

error: Content is protected !!