Αίας Σαλαμίνας Αίας Σαλαμίνας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την Ομάδα Κ-16 του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης... Αίας Σαλαμίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την Ομάδα Κ-16 του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Β΄ Ομίλου Πρωταθλήματος Υποδομών Ε.Π.Σ. Πειραιά !

Πολλά Συγχαρητήρια για αυτό το επίτευγμα σε Εκπρόσωπο του Δ.Σ. και Υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥ, Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, Προπονητή Κ-16 κ. ΜΑΡΚΟ ΚΑΟΥΝΗ και σε όλους τους ΄΄Πρωταγωνιστές΄΄ της Ομάδας, τους νεαρούς Ποδοσφαιριστές μας ! Ειδικότερα να συγχαρούμε τους Ποδοσφαιριστές για την αγωνιστικότητα, και το Τεχνικό Επιτελείο για την καταρτισμένη δουλειά τους.

Η γενική αναδιοργάνωση της Ακαδημίας του Αίαντα Σαλαμίνας έχει ξεκίνησε και αποδίδει καρπούς ! Μία δύσκολη φετινή αγωνιστική περίοδος που ξεκίνησε από την αρχή σε όλα τα επίπεδα, με πολύ δουλειά και μεθοδικότητα από πλευράς του Τεχνικού Επιτελείου, και σήμερα φτάσαμε να πανηγυρίζουμε μια σημαντική επιτυχία στα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου.

Όλοι μας ευελπιστούμε η Ακαδημία μας να είναι στα επόμενα χρόνια ο ΄΄τροφοδότης΄΄ της Ανδρικής Ομάδας του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

error: Content is protected !!