Ο κάθε λογής εθισμός και ο πολιτικός καταστρέφει κάθε δημιουργικό  κύτταρο μας …. Ο κάθε λογής εθισμός και ο πολιτικός καταστρέφει κάθε δημιουργικό  κύτταρο μας ….
Του Γιώργου Αθανασίου Καλημέρα αδέρφια … Ο κάθε λογής εθισμός και ο πολιτικός καταστρέφει κάθε δημιουργικό κύτταρο μας …. Α​​πό τότε που θυμάμαι τον... Ο κάθε λογής εθισμός και ο πολιτικός καταστρέφει κάθε δημιουργικό  κύτταρο μας ….

Του Γιώργου Αθανασίου

Καλημέρα αδέρφια …

Ο κάθε λογής εθισμός και ο πολιτικός καταστρέφει κάθε δημιουργικό κύτταρο μας ….

Α​​πό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς διχασμού. Ο διχασμός αυτός είναι συνήθως χαμηλής έντασης (πράσινα και μπλε καφενεία) σήμερα φβ αλλά συχνά φτάνει στα άκρα (Εμφύλιος Πόλεμος, Εθνικός Διχασμός).

Στα 3-4 χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά του τόπου κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να αντιπαρατεθούμε πολιτικά δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολιτικά.

Στα 30 χρόνια που ζω στην Σαλαμινα δεν ήξερα ποιον δήμαρχο είχαμε δεν θυμάμαι να ψηφισα ποτέ πριν τις εκλογές του 2014.

Είμαστε τελικά λάτρες του καφενείου της τοξικότητας και του διχασμού ….

Ζήσαμε την καθοδο των νέων άφθαρτων στην πολιτική και θυμόμαστε όλοι τι έγραφαν για αυτούς στα ανώνυμα και όχι μόνο ….:

Σήμερα ζούμε από αυτούς τον ηλικιακό αποκλεισμό, την απαξίωση των ανθρώπων άνω των 45, την χωρίς όριο κατάρρευση του σεβασμού και την απόλυτη ξεφτίλα ….

Η τρελή με την Μανίκα, η αδερφή, το μοντέλο ο πόζας, ο κοιν.αποκλ ο Τσα, και ο 3 φορές χωρισμένος και αλλά πολλά συνθέτουν τις πολιτικές αντιπαραθέσεις μερικών δεκάδων σαλαμινοσωτήρων ….

Το ψέμα και η λάσπη κυριαρχούν ….ο κόσμος της Σαλαμίνας περιμένει υπομονετικά … και ξέρει

Δεν έχω καταλάβει ακόμα τους νέους σωτήρες τι θέλουν ; Θέλουν να υποκλιθούμε όλοι στην ανωτερότητα τους να κατέβουν μόνοι τους για την διεκδίκηση της νέας 5ετιας ;

Γιατί ξεφτιλιζόσαστε ; Τι σας πειράζει αν κατέβει η κ Μπόγρη, ο κ Τραυλός η ο κ Μπουρμπούτσαλος ….

Γιατί τρέχετε κάποιοι να σπιλώσετε ανθρώπους ;

error: Content is protected !!