Ρούλα Νάννου “Οι δημότες δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώσουν την ασχετοσύνη και κακοδιαχείριση του Δημάρχου”. Ρούλα Νάννου “Οι δημότες δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώσουν την ασχετοσύνη και κακοδιαχείριση του Δημάρχου”.
Η Έγκριση του ελλειμματικού Προϋπολογισμού οδηγεί το Δήμο σε νέα χρεοκοπία.. Προχθές 10/5/2022 ο Δήμαρχος έδωσε εντολή για σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ, για... Ρούλα Νάννου “Οι δημότες δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώσουν την ασχετοσύνη και κακοδιαχείριση του Δημάρχου”.

Η Έγκριση του ελλειμματικού Προϋπολογισμού οδηγεί το Δήμο σε νέα χρεοκοπία..

Προχθές 10/5/2022 ο Δήμαρχος έδωσε εντολή για σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ, για να πανηγυρίσει με θριαμβευτικό τρόπο την έγκριση ενός ελλειμματικού π/υ που αν εκτελεστεί ως έχει, στο τέλος της χρονιάς θα φέρει το Δήμο μετά βεβαιότητας στο κατώφλι νέας χρεοκοπίας. Βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία λόγω της ανασφάλειας που τον διακατέχει να βγάλει και πάλι όλη την κακεντρέχεια του με θρασύ και χυδαίο τρόπο, για το οποίο τον παραδίδω στη χλεύη του κόσμου .Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, αφού δεν μπορεί να κατανοήσει τίποτα από όσα του είπα και όσα έγραφε η Αποκ/νη Διοίκηση στο έγγραφό της για τους λόγους που απέρριψε την προσφυγή μου.

Διότι εάν καταλάβαινε έστω και λίγο, αντί για πανηγύρια θα ΄έπρεπε να ψάχνει μαντήλι για να κλάψει.

Η παροχή αναληθών στοιχείων εκ μέρους του Δήμου τα οποία έγιναν παραδόξως αποδεκτά από την Αποκ/νη Διοίκηση κατά παράβαση των διατάξεων της ΚΥΑ, η οποία ορίζει ότι τα στοιχεία αυτά θα αντλούνται μόνο από το Κόμβο Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, οδηγεί σε υπερεκτίμηση των εσόδων, καθιστώντας τον π/υ ελλειμματικό κατά 1,1 εκατομμ. ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 της ΚΥΑ.

Επί πλέον, η απόκρυψη και μη εγγραφή βεβαιωμένης οφειλής ΠΟΕ από δάνεια στον Π/Υ την οποία σύμφωνα με την ΚΥΑ όφειλε να εγγράψει, δημιουργεί ένα ακόμα έλλειμμα ύψους 1,3 εκατομμ., τα οποία αθροιζόμενα καθιστούν τον π/υ ελλειμματικό κατά 2,4 εκατομμ. ευρώ με συνέπεια η έγκρισή του να οδηγεί το Δήμο σε νέα χρεοκοπία, πράγμα που δεν θα επιτρέψω να συμβεί προσφεύγοντας στην Ειδική Επιτροπή του άρθρ. 152 κι όπου αλλού χρειασθεί.

Οι δημότες δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώσουν την ασχετοσύνη και κακοδιαχείριση του Δημάρχου.

Όσο για τις γελοιότητες περί φωτός και σκοταδιού που αναφέρει στην ανακοίνωσή του, δεν θα τα σχολιάσω διότι αυτά ανήκουν στη σφαίρα της ψυχιατρικής επιστήμης.

Σαλαμίνα 12/5/2022

Ισιδώρα Νάννου

Δημ. Σύμβουλος / τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δείτε την εμπεριστατωμένη απάντηση της τ. Δημάρχου στο Συμβούλιο-show του Δημάρχου

error: Content is protected !!