Συνάντηση Δημάρχου με το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σαλαμίνας Συνάντηση Δημάρχου με το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 12.05.2022 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ΓΠ παρουσία του αντιδημάρχου Τ.Υ. και αναπληρωτή Δημάρχου Νίκου Κόγια, της Προέδρου της Σ.Ε.Π.Ε. Βάγιας Κεραμάρη Τζήμα, του Προέδρου... Συνάντηση Δημάρχου με το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 12.05.2022

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ΓΠ παρουσία του αντιδημάρχου Τ.Υ. και αναπληρωτή Δημάρχου Νίκου Κόγια, της Προέδρου της Σ.Ε.Π.Ε. Βάγιας Κεραμάρη Τζήμα, του Προέδρου της Σ.Ε.Δ.Ε. Δρ. Δημήτρη Γκίκα και της Γραμματέως της Σ.Ε.Δ.Ε. κας. Βάσως Καπαραλιώτη συναντήθηκαν χθες με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαλαμίνας.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα των σχολείων μας, τα έργα που εκτελεί η Δημοτική Αρχή και τα έργα που προγραμματίζει στα σχολεία μας.

Ο Δήμαρχος τόνισε «Η συνεργασία μας με την Ένωση Συλλόγων Γονέων είναι  άριστη. Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις της Ένωσης είναι εξαιρετικές και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη της».

Eκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!