Εύη  Καρακώστα. Δυο λόγια εν είδει βιογραφικού Εύη  Καρακώστα. Δυο λόγια εν είδει βιογραφικού
Δυο λόγια εν είδει βιογραφικού πριν τις εκλογές της 15ης Μαΐου 2022, όχι για να γνωριστούμε ή να συστηθούμε τώρα, αλλά γιατί μας ζητήθηκε... Εύη  Καρακώστα. Δυο λόγια εν είδει βιογραφικού
Εύη Καρακώστα

Δυο λόγια εν είδει βιογραφικού πριν τις εκλογές της 15ης Μαΐου 2022, όχι για να γνωριστούμε ή να συστηθούμε τώρα, αλλά γιατί μας ζητήθηκε σε όλους του υποψηφίους για την Κεντρική Επιτροπή.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια στους αγώνες και στις διεκδικήσεις. Αυτή μας η σχέση δυναμώνει την πίστη και την Ελπίδα μου για το αύριο.

Γεννήθηκα στον Πειραιά με καταγωγή από τη Νεράιδα Τρικάλων. Κατοικώ στο Κερατσίνι. Σπούδασα στην Αρχιτεκτονική της Φλωρεντίας και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σε «Πολεοδομία – Χωροταξία». Άσκησα ελεύθερο επάγγελμα σε αρχιτεκτονικές και πολεοδομικές μελέτες.

Μητέρα δύο παιδιών, δραστηριοποιήθηκα σε τοπικό και παν-Αττικό επίπεδο σε Συλλογικούς αγώνες, διεκδικώντας το καλύτερο για την γειτονιά, την πόλη, τις γυναίκες, τους νέους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους.Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου. Μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Ανθρώπινη Πόλη”, υποψήφια Δήμαρχος Κερατσινίου και Δημοτική Σύμβουλος, υποψήφια Νομάρχης Πειραιά με επικεφαλής τον Μανώλη Γλέζο και Νομαρχιακή Σύμβουλος, έγινα γνωστή στην Α΄ και Β΄ Περιφέρεια Πειραιά για τους αγώνες μου για την προστασία του υδάτινου δυναμικού και για την δημιουργία δημόσιων χώρων πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού.

Υποψήφια στη Β` Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2009 και το 2012, εκλέχτηκα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 και επανεξελέγην τον Σεπτέμβριο του 2015.

error: Content is protected !!