Μερικές αλήθειες για το  πρόστιμο που επιβλήθηκε για το Βουρκάρι Μερικές αλήθειες για το  πρόστιμο που επιβλήθηκε για το Βουρκάρι
του Γιώργου Αθανασίου Ψάχνοντας στη Διαύγεια είδαμε μια απόφαση της οικονομικής επιτροπής την 95/2022, για προσφυγή ενώπιον του Πρωτοδικείου Πειραιά και για ένα πρόστιμο... Μερικές αλήθειες για το  πρόστιμο που επιβλήθηκε για το Βουρκάρι

του Γιώργου Αθανασίου

Ψάχνοντας στη Διαύγεια είδαμε μια απόφαση της οικονομικής επιτροπής την 95/2022, για προσφυγή ενώπιον του Πρωτοδικείου Πειραιά και για ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ που επέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Κόκκαλης για το ατυχές γεγονός της 3ης Οκτωβρίου του 2021 με την υπ’αριθμο 4/21 απόφαση.

Τι σημαίνει αυτό κατά την γνώμη μου ….

Ότι αφού έλαβε γνώση ο αντιπεριφερειάρχης για το συμβάν και διάβασε θεωρώ τις τοποθετήσεις-απολογίες των κ. Κόγια και Ευστάθιου επέβαλε ένα πρόστιμο στον Δήμο ο οποίος Δήμος θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη ….όπως συνηθίζεται

Μάλιστα …

Αυτό είναι μια “καλή αρχή” γιατί εκκρεμεί και μια δικογραφία από το τοπικό λιμεναρχείο που κατατέθηκε στην εισαγγελία στις 15-12-2021 με αριθμό Πρωτ.2151 25-92/1624/2021 .

Θα αναρωτηθείτε γιατί όλα αυτά ;

Γιατί Δυστυχώς ο Δήμαρχος μας και οι περίξ αυτού, αντί να ζητήσουν ένα απλό ανθρώπινο συγνώμη από τους 250 αθλητές, γονείς, φίλους, μέλη της ομοσπονδίας και κατοίκους του νησιού αντί αυτού επαναλαμβάνω προσπάθησαν να προσωποποιήσουν το ατύχημα.

Λέγοντας στο ΔΣ. του Δήμου ότι δεν θα «αποσείσουμε τις ευθύνες του οποιουδήποτε».

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που ο “οποιοσδήποτε” γνώριζε τι έπρεπε να κάνει από την πρώτη στιγμή, δεν το έκανε σκεπτόμενος πως ο νυν Δήμαρχος δεν είχε την απόλυτη ευθύνη για το συμβάν .

Δυστυχώς δεν ήταν το μόνο ατόπημα -λάθος στην διαχείριση του περιστατικού.

Ο κ Δήμαρχος και οι πέριξ αυτού για να φτιάξουν το πληγωμένο τους πολιτικό προφίλ πέρασαν στην αντεπίθεση, εκθειάζοντας τους μετά από μια βδομάδα αγώνες κανοε καγιακ στην φιλόξενη Γυάλα με το καθαρό Περιβάλλον λες και δεν ήταν οι ίδιοι αθλητές οι ίδιοι όμιλοι που την προηγούμενη βδομάδα είδαν το άλλο πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής αυτό της πολιτικής αναλγησίας .

Λες και το Βουρκάρι δεν ανήκει στο Δήμο.

Δεν είχατε ως οφείλατε σαν συνδιοργανωτές, την πολιτική οντότητα να αναλάβετε τις ευθύνες σας αυτές όσες σας αναλογούσαν .

Αλλά αντί αυτού τι κάνατε ;

Δώσατε ψεύτικες υποσχέσεις και προσπαθήσατε να κατηγορήσετε τόσο εσείς όσο και τα δημοσιογραφούντα παπαγαλάκια σας, για άλλη μια φορά έναν αόρατο εχθρό.

Με κάθε τρόπο να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας. “Μακρυά από τον ….., και όπου θέλει ας ……”

Ήρθε λοιπόν το πρώτο πρόστιμο, θα τρέχουμε και στην εισαγγελία, όσο και αν προσπαθείτε να το καθυστερήσετε και ίσως το θέμα παίξει αργότερα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Θα αναρωτιέστε όλοι γιατί ;

Ρωτήστε το Δήμαρχο και τους πέριξ αυτού ποιος είναι ο λόγος.

Εγώ αδυνατώ να δώσω μια λογική εξήγηση.

Ο λαός της Σαλαμίνας βλέπει ακούει και έχει γνώση .

Θεωρώ πως ο “οποιοσδήποτε” ακόμη και με αυτό το μικρό πρόστιμο δικαιώθηκε αν και είναι μόνο η αρχή και το

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο “ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ¨”

Όσο και εάν προσπαθήσετε δεν θα το περάσετε σαν έργο σας, ο κόσμος γνωρίζει ότι όλα ξεκίνησαν στις 3 Οκτωβρίου του 2021

Και εγώ σας αγαπάω και εδώ τελειώνουμε …

error: Content is protected !!