Μια καινούργια εκπομπή ξεκινάει… Μια καινούργια εκπομπή ξεκινάει…
Μια ακόμη εκπομπή έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ενημερωτικών εκπομπών του SALAMINA TV. Μια εκπομπή που χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς θα ασχολείται με... Μια καινούργια εκπομπή ξεκινάει…

Μια ακόμη εκπομπή έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ενημερωτικών εκπομπών του SALAMINA TV. Μια εκπομπή που χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς θα ασχολείται με θέματα της πολιτικής και όχι μόνο πραγματικότητας του νησιού μας. Μέσα από εποικοδομητικούς διαλόγους θα σχολιάζουμε τα δρώμενα, θα προτείνουμε και θα αναζητούμε λύσεις , θα αναζητούμε την αλήθεια.

Πρεμιέρα λοιπόν την Κυριακή 15/5/2022 στις 21.00 στα παρακάτω LINKS

https://www.facebook.com/Salaminatv

https://www.facebook.com/FoniSalaminas

https://www.facebook.com/fonisalaminasnews

Θέμα της εκπομπής “ Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο ρόλος τους στη πολιτική” με καλεσμένους τον Γιώργο Κρανιδιώτη, ιδρυτή και διαχειριστή της ομάδας “SALAMIS NEWS IT” και τον Κωνσταντίνο Κοντομίχαλο ιδρυτή και διαχειριστή της ομάδας “ Τι νέα ; Σαλαμινιώτικα”

Μαζί θα μιλήσουμε, εκτός των άλλων, για τον ρόλο των ομάδων στη πολιτική σκηνή του τόπου και για πολλά άλλα ακόμη.

Όσοι παρακολουθούν την εκπομπή θα μπορούν να σχολιάζουν στις σελίδες που θα προβάλλεται η εκπομπή όσοι δε, θα ήθελαν να συμμετάσχουν ζωντανά ή να παρέμβουν μπορούν να μας στείλουν e-mail στο www.salamina4escape@gmail.com μέχρι και την Κυριακή 15/5/2022 στις 20.00 ώστε να τους αποσταλεί ο κατάλληλος σύνδεσμος.

error: Content is protected !!