Πως έγινε το περαστικό με τον μεθυσμένο στη Σαλαμίνα Πως έγινε το περαστικό με τον μεθυσμένο στη Σαλαμίνα
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και πληροφορίες της “ΦΩΝΗΣ”, εχθές Κυριακή 15/5/2022 και κατά τις απογευματινές ώρες εθεάθη μεθυσμένος άνδρας επί της Λεωφ. Αιαντείου και... Πως έγινε το περαστικό με τον μεθυσμένο στη Σαλαμίνα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και πληροφορίες της “ΦΩΝΗΣ”, εχθές Κυριακή 15/5/2022 και κατά τις απογευματινές ώρες εθεάθη μεθυσμένος άνδρας επί της Λεωφ. Αιαντείου και δίπλα σε παρακείμενη καφετέρια.

Γνωστοί του δε προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν. Άμεσα επιλήφθηκε του περαστικού κλιμάκιο της Ομάδας “ΔΙΑΣ” της ΕΛ.ΑΣ που εκτελούσε περιπολία επί της Λεωφ. Αιαντείου. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο ως έπρεπε παρά τις αντιρρήσεις που προέβαλλαν οι γνωστοί του. Μετά την άφιξη του ασθενοφόρου το κλιμάκιο της “ΔΙΑΣ” αποχώρησε ώστε να συνεχίσει την περιπολία του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ εκτελώντας με ευσυνειδησία το καθήκον τους, προσπάθησαν να βάλουν τον άνδρα που τελούσε υπό την επήρεια μέθης στο ασθενοφόρο, ώστε να μεταφερθεί και να του παρασχεθεί η αρμόζουσα βοήθεια.

Κατά την προσπάθεια τους αυτή ο άνδρας απόκτησε μερικώς τις αισθήσεις του και επιτέθηκε στους διασώστες με τη γνωστή συνέχεια.

Κλήθηκε η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ και ο άνδρας συνελήφθη για να επαληθευθεί ακόμη μια φορά η σοφία του λαού μας που λέει χαρακτηριστικά “είδε ο τρελλός τον μεθυσμένο και τον φοβήθηκε”

Περαστικά στον διασώστη που έπεσε θυμα αυτής της απαράδεκτης ενέργειας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

error: Content is protected !!