Συνεπής με τις επιτυχίες ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Συνεπής με τις επιτυχίες ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Ολοκληρώθηκε το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP SPRINT που διεξήχθη στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου με τον ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, για ακόμη μια φορά να είναι... Συνεπής με τις επιτυχίες ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP SPRINT που διεξήχθη στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου με τον ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, για ακόμη μια φορά να είναι συνεπής με τις επιτυχίες.

Συγκεκριμένα η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του ομίλου, Μπερή Μαρία έδειξε για ακόμη μια φορά τις δυνατότητες της και κατέκτησε 2 Ασημένια Μετάλλια στο SUP SPRINT Νεανίδων στα 200 μέτρα και στα 10 χιλιάδες μέτρα με τον ανταγωνισμό φέτος να είναι πάρα πολύ έντονος.

Η σκληρή όμως και συστηματική δουλειά όλο τον χρόνο, την ανέδειξε και φέτος ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες και της έδωσε το εισιτήριο για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Προπονητής της Δημήτρης Μπουφίδης δήλωσε για την αθλήτριά του “Προσωπικά σαν προπονητής της Μαρίας Μπερή είμαι πολύ υπερήφανος για την μέχρι τώρα πορεία της και την εξέλιξη της, που για εμένα πιστεύω ότι είναι ακόμη στην αρχή και το μέλλον είναι όλο μπροστά της για να πρωταγωνιστεί στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα“.

error: Content is protected !!