Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο συγκάλεσε ο Δήμαρχος για θέματα πυροπροστασίας Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο συγκάλεσε ο Δήμαρχος για θέματα πυροπροστασίας
Σαλαμίνα, 17.05.2022 Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο συγκάλεσε ο Δήμαρχος για θέματα πυροπροστασίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σωτήρης Νάννος. Εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού... Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο συγκάλεσε ο Δήμαρχος για θέματα πυροπροστασίας

Σαλαμίνα, 17.05.2022

Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο συγκάλεσε ο Δήμαρχος για θέματα πυροπροστασίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σωτήρης Νάννος.

Εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος οι κκ. Παν.Αράπης και Κ. Τσουλουχόπουλος.

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων Σαλαμίνας Ν. Αρσένης, Αμπελακίων Σ. Μαγιάτη, Αιαντείου Χ. Γαβριηλ, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Σαλαμίνας κα. Ε. Νουφράκη, Κ. Κωτσέλη, Αμπελακίων Λ. Παπαθεοχάρη, Αιαντείου Κ. Μωραϊτης και Σεληνίων Ελ. Βλάχου, Μ. Στιβακτάκη και Π. Δέδδες.

Συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ Τ. Βούλγαρη και εκπρόσωποι εξωραιστικών συλλόγων του νησιού. Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα ώστε να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι κατάλληλα για την αντιπυρική περίοδο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τη παρουσία τους και για τη συμβολή τους στο κρίσιμο θέμα της προστασίας απο τις πυρκαγιές και ζήτησε να εντείνουν όλοι τις προσπάθειες τους για να έχουμε ένα καλοκαίρι χωρίς φωτιές καθώς και τους εκπροσώπους του πυροσβεστικού σώματος για το τεράστιο έργο τους.

Επίσης το Σάββατο 14/5 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας Σωτήρη Νάννου και των εθελοντών της πολτικής προστασίας του Δήμου Σαλαμίνας όπου και συζητήθηκε το έργο των εθελοντών για την αντιπυρική περίοδο που ήδη ξεκίνησε.

Eκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!