ΝΟΒΣ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΝΟΒΣ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ
Πραγματοποιήθηκε χθες σε θετικό κλίμα συνάντηση διάρκειας μιάμισης ώρας της Αντιπεριφερειάρχου Νήσων κας Β. Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη και Αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΝΟΒΣ με τον... ΝΟΒΣ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες σε θετικό κλίμα συνάντηση διάρκειας μιάμισης ώρας της Αντιπεριφερειάρχου Νήσων κας Β. Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη και Αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΝΟΒΣ με τον Γεν. Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Ε. Κυριαζόπουλο και το επιτελείο του στο Υπουργείο Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Από τον ΝΟΒΣ τέθηκαν τα από μακρού χρόνου εκκρεμή προς αποσαφήνιση θέματα που απασχολούν τον Όμιλο με εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία αρμοδιότητας ΓΓΛΛΠΝΕ, όπως οι εγκαταστάσεις στην ΧΖΛ, και δευτερευόντως οι διευκολύνσεις ελλιμενισμού για τα ναυταθλητικά σκάφη των Ν. Ομίλων.

Με ικανοποίηση αποκομίσαμε την αίσθηση ότι επί τέλους θα υπάρξουν λύσεις! Ευχαριστούμε θερμά την κα Αντιπεριφερειάρχη για την υποστήριξή της και τον κ. ΓΓΛΛΠΝΕ για την κατανόηση και την θετική του ανταπόκριση.

error: Content is protected !!