Διεκδίκησε και εξασφάλισε χρηματοδότηση 255.000 ευρω για την προμήθεια κοινοχρήστων ηλεκτρικών ποδηλάτων ο Δήμος Σαλαμίνας Διεκδίκησε και εξασφάλισε χρηματοδότηση 255.000 ευρω για την προμήθεια κοινοχρήστων ηλεκτρικών ποδηλάτων ο Δήμος Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 21.05.2022 Ένα σημαντικό βήμα για την απόκτηση ηλεκτρικών ποδηλάτων και την εγκατάσταση αυτόματου συστήματος ενοικίασής τους έκανε ο Δήμος Σαλαμίνας. Διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε... Διεκδίκησε και εξασφάλισε χρηματοδότηση 255.000 ευρω για την προμήθεια κοινοχρήστων ηλεκτρικών ποδηλάτων ο Δήμος Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 21.05.2022

Ένα σημαντικό βήμα για την απόκτηση ηλεκτρικών ποδηλάτων και την εγκατάσταση αυτόματου συστήματος ενοικίασής τους έκανε ο Δήμος Σαλαμίνας.

Διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση 255.000 ευρω για την προμήθεια κοινοχρήστων ηλεκτρικών ποδηλάτων πόλης μέσω της ένταξης του Δήμου μας στο Πρόγραμμα ‘Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη’ του Υπουργείου Ανάπτυξης.

34 ποδήλατα μεταξύ των οποίων και ποδήλατο για ΑμεΑ σε διάφορα σημεία του νησιού για τους συμπολίτες μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αναμένεται να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών, προωθώντας τις «πράσινες» μετακινήσεις.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος τονίζει:

“Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αναμένεται να συνδράμουν στη διευκόλυνση της μετακίνησης, στον περιορισμό της κίνησης, αλλά και τον μετριασμό της μόλυνσης του περιβάλλοντος και του θορύβου”.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!