Ένα σχόλιο που βγάζει είδηση…εκτός των άλλων Ένα σχόλιο που βγάζει είδηση…εκτός των άλλων
Δεν συνηθίζω να σχολιάζω στα κοινωνικά δίκτυα. Σπάνια. Αυτό πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει κάποιοι. Άλλη μια περίπτωση που θα πρέπει να κάνω εξαίρεση... Ένα σχόλιο που βγάζει είδηση…εκτός των άλλων

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω στα κοινωνικά δίκτυα. Σπάνια. Αυτό πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει κάποιοι. Άλλη μια περίπτωση που θα πρέπει να κάνω εξαίρεση είναι και αυτή. Στο προσωπικό μου προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα και κάτω από άρθρο μου στη ΦΩΝΗ της Σαλαμίνας που κοινοποίησα και εκεί μεταξύ των άλλων δέχθηκα ένα σχόλιο από κάποιον κύριο “κώστα μπότο”. Ο εν λόγω κύριος, ο οποίος δεν είναι διαδικτυακός μου φίλος, μάλλον από κάποιον άλλον το είδε και θεώρησε σκόπιμο, για τους δικούς του αποκλειστικά λόγους να το σχολιάσει, κατηγορώντας με εμμέσως πλην όμως σαφώς για ανεντιμότητα αλλά και για πολιτικά παιχνίδια πολύ κακής ποιότητας και πολύ χαμηλής πνευματικότητας. Σας παραθέτω ολόκληρο το σχόλιό του για να έχετε πλήρη άποψη γιατί βγάζει και είδηση.

“Κύριε Γιαννόπουλε ,βοηθήσατε και εσείς την εκλογή αυτού του Δημάρχου. Θυμηθείτε τι γράφατε για έναν υποψήφιο στις περασμένες εκλογές. Θα σας θυμήσω μόνο ένα. Οτι ο συνυποψήφιος του κυρίου Παναγόπουλου ήταν υπόδικος ,οτι θα καταδικαστεί και θα του στερηθεί η δυνατότητα να ασκεί τα καθήκοντα του Δημάρχου και οτι θα αναλάβει κάποιος σύμβουλός του να κάνει χρέη Δημάρχου. Τελικά ο υποψήφιος ,και πρώην Δήμαρχος αθωώθηκε ,αλλά εσείς δεν είχατε την στοιχειώδη ευαισθησία να ανακοινώσετε την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου και να ζητήσετε συγνώμη, όπως θα έκανε κάθε έντιμος άνθρωπος. Παίζετε πολιτικά παιχνίδια πολύ κακής ποιότητας και πολύ χαμηλής πνευματικότητας.”

Στο συγκεκριμένο σχόλιο και επειδή ήμουν σε κάποια δουλειά του συλλόγου απάντησα άμεσα μέσω του κινητού μου οφείλω να ομολογήσω κάπως βιαστικά. Η απάντησή μου ήταν η εξής:

αγαπητέ κ.Μποτο θα ήθελα να μου στείλετε το συγκεκριμένο άρθρο και θα σας συστήσω να βρείτε προηγούμενα φύλλα της ΦΩΝΗΣ. Πάντως αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι το εξής: 1) ο συγκεκριμένος υποψήφιος ήταν η δεν ήταν υπόδικος και υπήρχε ο κίνδυνος στην περίπτωση εκλογής του να ήταν δήμαρχος κάποιος δημοτικός του σύμβουλος; Ο συγκεκριμένος υποψήφιος κατά την διάρκεια των δικαστηρίων προσέγγισε τους κατηγόρους του ώστε να κάνουν λίγο πίσω στις κατηγορίες γιατί ήταν άλλος ο πολιτικός τους εχθρός (θυμηθείτε το συγνώμη) και αμέσως μετά ήρθε στην καταφανεστατη σε όλη την Σαλαμίνα πολιτική συμφωνία με την δημοτική αρχή; Είναι η όχι αλήθεια ότι η αθώωση του έχει δημοσιευτεί μόνο στη ΦΩΝΗ; Όσο για τις κατηγορίες σας περί έλλειψης ευαισθησίας και το παίξιμο παιχνιδιών κακής ποιότητας και πολυ χαμηλής πνευματικότητας θα μου επιτρέψετε να σας τα επιστρέψω αλλά ταυτόχρονα να σας προσκαλέσω να υποστηρίξετε την άποψη σας διαδικτυακά και σε λάιβ μετάδοση οποία μέρα και ώρα θέλετε αλλά δεν νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό έτσι δεν είναι; Υ.Γ σαφώς και το σχόλιο σας σαν δημόσιο που είναι θα το δημοσιεύσω στη ΦΩΝΗ όπως και την απάντηση μου”

Πριν προχωρήσω στην ολοκληρωμένη απάντηση μου όπως άλλωστε υποσχέθηκα θα μου επιτρέψετε να παραθέσω και την συνέχεια της συνομιλίας, ώστε να μην μείνει κανένα αφώτιστο σημείο η οποία έχει ως εξής:

κώστας μπότος

“Κύριε Γιαννόπουλε σας ευχαριστώ θερμά που θα δημοσιεύσετε την επικοινωνία μας. Οι μαντικές ικανότητες σας περί καταδίκης του συγκεκριμένου υποψηφίου δε επαληθεύτηκαν. Παραμένω φανατικά στην άποψή μου οτι ή παίζετε φτηνά πολιτικά παιχνίδια που ζημιώνουν έναν πανέμορφο τόπο που είναι το νησί ή έχετε πολύ χαμηλή πνευματικότητα. Φυσικά το παρήγορο για εσάς είναι οτι το νησί έχει άφθονους Γιαννόπουλους, γιαυτό και έχει αυτά τα χάλια , έχει γεμίσει γύφτους, αδέσποτους σκύλους σκουπίδια και λύματα απο τα γκαζάδικα.”

νικος γιαννοπουλος

κώστας μπότος “και εγώ στη δική μου που φυσικά είναι και αυταπόδεικτη αφού δεν μπορείτε να βγείτε να την υποστηρίξετε. Είναι παλιά και ξεπερασμένη τακτική η μπάλα στην εξέδρα αγαπητέ κύριε και θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ άλλο.”

Αυτά είναι λοιπόν τα σχόλια που ανταλλάχθηκαν με τον κύριο “ κώστα μπότο” τα οποία και αφήνω αρχικά στη κρίση σας. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω περαιτέρω κάποια πράγματα. “γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει” ή κάτι γνωρίζει καλύτερα;

Τι ακριβώς εννοεί ο κ. “μποτος” λέγοντας “Οτι ο συνυποψήφιος του κυρίου Παναγόπουλου ήταν υπόδικος κτλ.” Θα έχουμε συνυποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου με τον μελλοντικά απερχόμενο τωρινό Δήμαρχο;

Παρά τις αντίθετες δηλώσεις του; Αυτό μάλιστα είναι είδηση.

Όσο για τα υπόλοιπα. Υπάρχει στα τοπικά μας πολιτικά δρώμενα συγκεκριμένη πολιτική συμπεριφορά. Βασικά της χαρακτηριστικά είναι η άκρατη λασπολογία “επώνυμη” μέσω ψεύτικων προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, ανώνυμη μέσω Blogs” και με άλλους τρόπους μέσω των ονομαζόμενων παπαγάλων. Παλαιόθεν γνωστή και καταδικαστέα ακόμα και από τον μελλοντικά απελθόντα νυν Δήμαρχο, την οποία και καταδίκαζε με πύρινους λόγους κατά την περασμένη προεκλογική περίοδο.

Η συγκεκριμένη πολιτική τακτική έχει επίσης σαν χαρακτηριστικά το να μη δίνονται απαντήσεις επί της ουσίας, αλλά να γίνεται προσπάθεια, όχι μόνο, να στραφεί αλλού η συζήτηση αλλά και να να μειωθεί η αξία του πολιτικού αντιπάλου. Αυτή η τακτική όλοι γνωρίζετε ποια είναι, πως λέγεται και από που προέρχεται. Αυτή την τακτική φαίνεται να την υιοθετεί, ειδικότερα τον τελευταίο καιρό, η παρούσα Δημοτική αρχή μετά από μια ομολογούμενη από άλλους παπαγαλίσκους σύγκληση απόψεων.

Ακόμη ένα χαρακτηριστικό της είναι η αποφυγή κάθε είδους υγιούς αντιπαράθεσης μέσω συζήτησης στα ΜΜΕ, ώστε να μπορεί ο κόσμος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Τελευταίο αφήνω τον κ. “μπότο” η όποιον κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ και θα επαναλάβω¨ συμπληρώνοντας ότι στη ΦΩΝΗ τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο.

Σας προσκαλώ και προκαλώ να υποστηρίξετε την άποψη σας διαδικτυακά και σε live μετάδοση οποία μέρα και ώρα θέλετε αλλά δεν νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό έτσι δεν είναι;

error: Content is protected !!