ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/05/2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/05/2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας και τα Σωματεία μέλη του συμπαρίστανται στον αγώνα που κάνουν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου για την... ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/05/2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας και τα Σωματεία μέλη του συμπαρίστανται στον αγώνα που κάνουν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου για την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον Όμιλο.

Μετά από συνεχείς συναντήσεις που είχαν οι εργαζόμενοι με εκπρόσωπο της Διοίκησης της εταιρείας διαπιστώθηκε η διαφορά απόψεων ανάμεσα σε αυτά που προτείνουν οι εργαζόμενοι και σε αυτά που η επιχείρηση προτίθεται να συμφωνήσει.

Βασικός στόχος των εργαζομένων είναι να έχουν όλοι οι εργαζόμενοι τα ίδια δικαιώματα στον χώρο εργασίας, δικαιώματα που θα διασφαλίζουν την σωματική ακεραιότητα όλων , με μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, και με μεροκάματα που θα καλύπτουν τις  σύγχρονες απαιτήσεις που υπάρχουν, λόγω της ακρίβειας και των αυξήσεων των τιμών.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/05/2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στον Όμιλο όπως και όλους τους συναδέλφους που αγωνίζονται για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας όπως οι Οικοδόμοι, οι εργαζόμενοι στην ΜΙΝΕΡΒΑ, οι εργαζόμενοι της COSCO, οι εργαζόμενοι στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ο αγώνας των εργαζομένων θα είναι συνεχής και επίμονος για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και την εξασφάλιση συνθηκών εργασίας που δεν θα απειλείται γη ζωή μας καθημερινά.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/05/2022

-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

-ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΝΑΥΠ/ΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

-ΠΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ-ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΙΓΙΝΑΣ.

error: Content is protected !!