Ολοκληρώθηκαν οι 3 δράσεις προσυμπτωματικού ελέγχου που συντονίστηκαν από τα στελέχη των ΚΕΠ Υγείας Σαλαμίνας και  φιλοξενήθηκαν στο Δήμο μας για το μήνα Μάιο Ολοκληρώθηκαν οι 3 δράσεις προσυμπτωματικού ελέγχου που συντονίστηκαν από τα στελέχη των ΚΕΠ Υγείας Σαλαμίνας και  φιλοξενήθηκαν στο Δήμο μας για το μήνα Μάιο
Σαλαμίνα, 28.05.2022 Ολοκληρώθηκαν οι 3 δράσεις προσυμπτωματικού ελέγχου που συντονίστηκαν από τα στελέχη των ΚΕΠ Υγείας Σαλαμίνας και  φιλοξενήθηκαν στο Δήμο μας για το... Ολοκληρώθηκαν οι 3 δράσεις προσυμπτωματικού ελέγχου που συντονίστηκαν από τα στελέχη των ΚΕΠ Υγείας Σαλαμίνας και  φιλοξενήθηκαν στο Δήμο μας για το μήνα Μάιο

Σαλαμίνα, 28.05.2022

Ολοκληρώθηκαν οι 3 δράσεις προσυμπτωματικού ελέγχου που συντονίστηκαν από τα στελέχη των ΚΕΠ Υγείας Σαλαμίνας και  φιλοξενήθηκαν στο Δήμο μας για το μήνα Μάιο.

Ο δερματολογικός έλεγχος  που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό πια  χώρο των ΚΕΠ Υγείας, Π. Δημαρχείο, από 11  – 26 Μαΐου 2022 απο τη Δερματολόγο κ. Μαρία Μαζιώτη.

Ο  μαστογραφικός έλεγχος από την κινητή μονάδα της Ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας με πρόσκληση και χορηγία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας – ΕΛΟΠΥ και η διενέργεια rapid test με παράλληλο έλεγχο  αντισωμάτων για την covid 19, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν κατόπιν ραντεβού, για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση.

Στατιστικά:

Δερματολογικός έλεγχος: εξετάστηκαν 91 άτομα, 3 χαρακτηρίστηκαν ύποπτα και δόθηκαν οδηγίες για  περαιτέρω ενέργειες.

Μαστογραφικός έλεγχος: προσήλθαν 46 κυρίες, εξετάστηκαν  οι 37 που πληρούσαν τα προαπαιτούμενα βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου.

Τest αντισωμάτων: εξετάστηκαν  118 δημότες.

Ευχαριστούμε τη δερματολόγο μας για την ανιδιοτελή συνεισφορά της, τα κλιμάκια που συνέδραμαν τις δράσεις και τα μέλη του ΚΕΠ Υγείας Σαλαμίνας που προσήλθαν για να εξεταστούν.

Καλωσορίζουμε τα νέα μελη που πρόθυμα αιτήθηκαν την ένταξη τους σε αυτό.

Ευχόμαστε υγεία και καλά αποτελέσματα  σε όλους τους δημότες.

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στα mail και τα κινητά σας και στην σελίδα του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας θα ενημερώνεστε για τις  επόμενες δράσεις μας.

Eκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!