10 νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές παρέδωσε ο Δήμος Σαλαμίνας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των σχολείων του νησιού 10 νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές παρέδωσε ο Δήμος Σαλαμίνας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των σχολείων του νησιού
Σαλαμίνα, 29.05.2022 Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των σχολείων μας και της αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων τους, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνας... 10 νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές παρέδωσε ο Δήμος Σαλαμίνας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των σχολείων του νησιού

Σαλαμίνα, 29.05.2022

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των σχολείων μας και της αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων τους, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνας προμήθευσε το Γυμνάσιο Αμπελακίων, κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης του, με 10 νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η πολύτιμη αυτή συνεισφορά τεχνολογικού εξοπλισμού, θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το σημαντικό παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών του νησιού μας εκσυγχρονίζοντας παράλληλα τις αίθουσες πληροφορικής των σχολείων μας.

Σκοπός μας τα σχολεία μας να  μετατραπούν σε μικρά εργαστήρια γνώσης και δημιουργίας.

Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας και ισχυρό κίνητρο για να δρούμε με ευθύνη και συνέπεια στις κοινότητες που λειτουργούμε.

Eκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!