Δήλωση Δημάρχου για τις αρχαιρεσίες του Ερυθρού Σταυρού στο νησί μας για Κεντρική Διοίκηση και Περιφερειακό Συμβούλιο Σαλαμίνας Δήλωση Δημάρχου για τις αρχαιρεσίες του Ερυθρού Σταυρού στο νησί μας για Κεντρική Διοίκηση και Περιφερειακό Συμβούλιο Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 2.6.2022 Την Κυριακή 29/5/22 διεξήχθησαν με επιτυχία για πρώτη φορά οι αρχαιρεσίες του Ερυθρού Σταυρού στο νησί μας για Κεντρική Διοίκηση και Περιφερειακό... Δήλωση Δημάρχου για τις αρχαιρεσίες του Ερυθρού Σταυρού στο νησί μας για Κεντρική Διοίκηση και Περιφερειακό Συμβούλιο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 2.6.2022

Την Κυριακή 29/5/22 διεξήχθησαν με επιτυχία για πρώτη φορά οι αρχαιρεσίες του Ερυθρού Σταυρού στο νησί μας για Κεντρική Διοίκηση και Περιφερειακό Συμβούλιο Σαλαμίνας.

Είχα δεχθεί τη τιμητική πρόταση να αναλάβω συντονιστής του Τμήματος της Σαλαμίνας μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών.

Είμαι περήφανος που συμμετείχα ενεργά στο εγχείρημα να ιδρυθεί τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στο νησί μας με την συνεργασία πάντα της…ακούραστης Γιώτας Γραφάκου, που πρώτη οραματίστηκε τον Ερυθρό Σταυρό στη Σαλαμίνα.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην νεοεκλεγείσα διοίκηση του τμήματος, η οποία αποτελείται από ιδιαίτερα αξιόλογα και ικανά πρόσωπα του νησιού μας και είμαι βέβαιος ότι θα ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στο έργο της.

Θα παραμείνω δίπλα τους και αρωγός στο έργο τους.

Ευχαριστώ, τέλος, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Dr Αντώνιο Αυγερινό και τον Γραμματέα κ. Γεώργιο Σκούμα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τους συγχαίρω για την επιτυχία τους στις εκλογές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

error: Content is protected !!