Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς επισκέφτηκε την Σαλαμίνα και το δάσος Κανακίων για το μεγαλύτερο έργο δασοπροστασίας που έχει γίνει ποτέ στο νησί Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς επισκέφτηκε την Σαλαμίνα και το δάσος Κανακίων για το μεγαλύτερο έργο δασοπροστασίας που έχει γίνει ποτέ στο νησί
Σαλαμίνα, 09.06.2022 Κατόπιν της συνάντησης του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου στις 4 Νοεμβρίου 2021 με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά και... Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς επισκέφτηκε την Σαλαμίνα και το δάσος Κανακίων για το μεγαλύτερο έργο δασοπροστασίας που έχει γίνει ποτέ στο νησί

Σαλαμίνα, 09.06.2022

Κατόπιν της συνάντησης του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου στις 4 Νοεμβρίου 2021 με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά και άφου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το ζήτημα της προστασίας των Δασών μας, σήμερα, 9 Ιουνίου 2022, ο Υπουργός επισκέφθηκε το Δάσος του Αγίου Νικολάου (Κανάκια).

Στην τοποθεσία ήδη εκτελείται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το μεγαλύτερο έργο δασοπροστασίας που έχει γίνει ποτέ στη Σαλαμίνα.

Περιλαμβάνει κατασκευή και την συντήρηση αντιπυρικών ζωνών εκατέρωθεν του δασικού, επαρχιακού οδικού δικτύου και των αντιπυρικών ζωνών στο δάσος του Αγίου Νικολάου.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Περιβάλλοντος καθώς και τον αρμόδιο Υφυπουργό και φίλο της Σαλαμίνας κ. Γιώργο Αμυρά.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!